(+31) 6 13 35 25 77 info@atlaskoeriers.nl
Selecteer een pagina

Heeft u een koerier in Heerlen nodig?

 
 

Of u nu assistentie nodig heeft bij een (lokale) verhuizing, bij een ontruiming of dat u graag wilt dat wij een pakket in een weekend komen ophalen of op een adres naar keuze afleveren, Atlas Koeriers staat 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. Onze chauffeurs zijn in het bezit van de benodigde certificaten en voldoen aan de gestelde richtlijnen. De voertuigen die wij gebruiken voor onze services zijn uitgerust een track-en-tracesysteem, zodat de status van de verzending te volgen is. Als extra service naar onze klanten toe zijn onze transporten verzekerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kosten die eventuele schade met zich meebrengt. Heeft u een koerier in Heerlen nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij zijn dagelijks van 06:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar.

Atlas Koeriers is uw betaalbare koeriersdienst in Heerlen

Wanneer u kiest voor Atlas Koeriers als uw koeriersdienst in Heerlen, kiest u niet alleen voor een zeer ervaren, maar ook voor een betaalbare partner. Onze tarieven starten al bij €0,35 per kilometer. Als u een pakket in het weekend wilt laten afleveren of laten ophalen door een van onze medewerkers, dan betaalt u een weekendtoeslag van 25%. Ook voor andere soorten transport bent u bij ons aan het juiste adres. Geen zending is ons namelijk te gek. Het tarief dat wij voor andere soorten transport rekenen, is van verschillende factoren afhankelijk. U kunt een offerte op maat aanvragen. Wij zullen de kosten inzichtelijk in kaart brengen voor u, zodat u niet voor onaangename, financiële verrassingen komt te staan.

Een koeriersbedrijf in Heerlen inschakelen

Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen Atlas Koeriers als koeriersbedrijf in Heerlen inschakelen. Zakelijke klanten profiteren van het voordeel dat zij achteraf op factuur kunnen betalen. Persoonlijke service is voor ons, naast het leveren van kwaliteitsdiensten, zeer belangrijk. Nadat u uw zending heeft aangemeld, ontvangt u de contactgegevens van de koerier die zorgdraagt voor het afleveren van uw zending. Ook zal de koerier uw telefoonnummer ontvangen. Door de lijnen kort te houden en direct contact te kunnen leggen bij bijvoorbeeld onduidelijkheden die de adressering betreffen, kunnen onnodige vertragingen eenvoudig worden voorkomen.

Lees meer

VERPAKKEN & UITPAKKEN

Lokale verhuizingen

Lange afstand transport

Alleen binnen Europa

Verhuizingen

Ontruimingen

Onze tarieven

Standaard
U geeft aan wanneer u het pakket door ons wil laten ophalen en wanneer wij het pakket dienen af te leveren.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief

Weekend bezorging
Hierbij is het mogelijk om een pakket tijdens het weekend te laten ophalen en/of te laten bezorgen.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief in heel Nederland
(+ weekendtoeslag van 25% )

Verhuizing of ander transport
Op aanvraag.
Het tarief is afhankelijk van verschillende factoren.

Voor een ander verzoek of een offerte op maat kunt u per mail of telefonisch contact opnemen.

Betaling achteraf op factuur is alleen voor zakelijke klanten.

Wat zeggen klanten over ons!

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

Uitstekende service, met het aanvragen van de verwachte kosten, geen gezeur over hoe, wat, waar. De prijsopgaaf was ook de uiteindelijke prijs en na het uitwerken van de gegevens ook een snelle en heldere service.
Ook de communicatie was prima, zowel via mail als aan de telefoon, dus niet alleen LAST maar ook FAST minute service.

Op een moment waar tijd schaars is ben je hier bij het perfecte bedrijf. Altijd gelijk een prijs zodat je snel duidelijkheid hebt. Duidelijke afspraken over tijd en een goede afhandeling m.b.t. tracking link en email wanneer het pakket is afgeleverd met handtekening. zeker een aanrader!

Contact informatie

(+31) 6 13 35 25 77
info@atlaskoeriers.nl

BTW nummer: NL862169756B01
KvK nummer: 81649126
IBAN: NL32 BUNQ 2057 9500 34

Openingstijden

24/7 bereikbaar

Adres

Unit 28
Economiestraat 39
6433 KC Hoensbroek
Limburg – Nederland

Onze diensten

Sneltransport
Verhuizingen
Weekend leveringen
Lange afstand transport
Ander transport

Contactformulier