Koerier Geleen

Gecertificeerd en verzekerd

Professionele
voertuigen en chauffeurs

Betaalbaar, eerlijk, ervaren

Een koerier in Geleen en omgeving inschakelen

Als u wilt dat er goederen bij u thuis of bij uw bedrijf worden opgehaald of als u wilt dat er een pakket op een adres naar keuze wordt afgeleverd, dan kunt u een koerier inschakelen. Atlas Koeriers is een koerier in Geleen en omgeving die er geen negen-tot-vijfmentaliteit op nahoudt. De medewerkers van dit bedrijf staan 24/7 klaar voor hun klanten en verkiezen een persoonlijke benadering. Als klant heeft u dan ook de mogelijkheid om persoonlijk contact te hebben met de koerier die uw zendingen voor u verzorgt. U wordt op de hoogte gehouden van waar uw pakket zich bevindt en wanneer het pakket in goede orde is aangekomen bij de ontvanger, zult u een kopie ontvangen van het ondertekende ontvangstbewijs. Atlas Koeriers is een betrouwbare partij voor uw transport.

Offerte opvragen

Werkwijze

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

U zult per mail uw zending geconfirmeerd krijgen en u ontvangt dan tevens het mobiele telefoonnummer van onze koerier die de zending aflevert. Tevens ontvangt onze koerier uw contactgegevens en/of de contactgegevens van het afleveradres. Zo kunnen onduidelijkheden in adressering direct gesignaleerd en snel opgelost worden.

Uw zending wordt op het overeengekomen tijdstip opgehaald worden en bezorgd worden bij het door u opgegeven adres. Tevens zal er door de ontvanger van de zending getekend worden dat het transport in orde ontvangen is. Hiervan zult u binnen 24 uur een kopie ontvangen.

De voordelen van Atlas koeriers

24 uur per dag

Track en trace systeem

Leveringen op tijd

Atlas Koeriers als uw koeriersdienst in Geleen

U kunt zich wenden tot Atlas Koeriers voor het verzorgen van het transport van uw goederen. Deze koeriersdienst in Geleen heeft zijn chauffeurs met een grote zorgvuldigheid gekozen. Zij zijn allen in het bezit van de vereiste certificaten, zijn klantgericht en weten van aanpakken. U kunt bij dit bedrijf terecht als particulier, maar ook zakelijke klanten zijn van harte welkom. Onze transportvoertuigen zijn uitgerust met track en trace, waardoor we te allen tijde met grote nauwkeurigheid kunnen vaststellen waar uw pakket zich bevindt. Aan de hand van dit gegeven kunnen we een goede inschatting maken van wanneer uw goederen zullen worden afgeleverd op het opgegeven adres. Dit is zowel voor u als voor de ontvanger wel zo prettig om te weten. 

 

Een betrouwbaar én betaalbaar koeriersbedrijf in Geleen

Atlas Koeriers is niet alleen een betrouwbaar, maar ook nog eens een zeer betaalbaar koeriersbedrijf in de regio Geleen. U kunt al gebruikmaken van onze koeriersservices vanaf slechts €0,35 per gereden kilometer. Als u extra wensen heeft, zoals een levering gedurende het weekend of een spoedlevering, dan kunt u dit aangeven tijdens het aanmelden van uw zending. Voor overige transportdiensten, waaronder langeafstandtransport en lokale verhuizingen, kunt u via het formulier op onze website een offerte op maat aanvragen. U kunt ons zeven dagen per week24/7 telefonisch bereiken om uw vragen te stellen of om een zending aan te melden. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?