(+31) 6 13 35 25 77 info@atlaskoeriers.nl
Selecteer een pagina

Een koerier in Geleen en omgeving inschakelen

 
 

Als u wilt dat er goederen bij u thuis of bij uw bedrijf worden opgehaald of als u wilt dat er een pakket op een adres naar keuze wordt afgeleverd, dan kunt u een koerier inschakelen. Atlas Koeriers is een koerier in Geleen en omgeving die er geen negen-tot-vijfmentaliteit op nahoudt. De medewerkers van dit bedrijf staan 24/7 klaar voor hun klanten en verkiezen een persoonlijke benadering. Als klant heeft u dan ook de mogelijkheid om persoonlijk contact te hebben met de koerier die uw zendingen voor u verzorgt. U wordt op de hoogte gehouden van waar uw pakket zich bevindt en wanneer het pakket in goede orde is aangekomen bij de ontvanger, zult u een kopie ontvangen van het ondertekende ontvangstbewijs. Atlas Koeriers is een betrouwbare partij voor uw transport.

Atlas Koeriers als uw koeriersdienst in Geleen

U kunt zich wenden tot Atlas Koeriers voor het verzorgen van het transport van uw goederen. Deze koeriersdienst in Geleen heeft zijn chauffeurs met een grote zorgvuldigheid gekozen. Zij zijn allen in het bezit van de vereiste certificaten, zijn klantgericht en weten van aanpakken. U kunt bij dit bedrijf terecht als particulier, maar ook zakelijke klanten zijn van harte welkom. Onze transportvoertuigen zijn uitgerust met track en trace, waardoor we te allen tijde met grote nauwkeurigheid kunnen vaststellen waar uw pakket zich bevindt. Aan de hand van dit gegeven kunnen we een goede inschatting maken van wanneer uw goederen zullen worden afgeleverd op het opgegeven adres. Dit is zowel voor u als voor de ontvanger wel zo prettig om te weten.

Een betrouwbaar én betaalbaar koeriersbedrijf in Geleen

Atlas Koeriers is niet alleen een betrouwbaar, maar ook nog eens een zeer betaalbaar koeriersbedrijf in de regio Geleen. U kunt al gebruikmaken van onze koeriersservices vanaf slechts €0,35 per gereden kilometer. Als u extra wensen heeft, zoals een levering gedurende het weekend of een spoedlevering, dan kunt u dit aangeven tijdens het aanmelden van uw zending. Voor overige transportdiensten, waaronder langeafstandtransport en lokale verhuizingen, kunt u via het formulier op onze website een offerte op maat aanvragen. U kunt ons zeven dagen per week tussen 06:00 uur en 22:00 uur telefonisch bereiken om uw vragen te stellen of om een zending aan te melden. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Lees meer

VERPAKKEN & UITPAKKEN

Lokale verhuizingen

Lange afstand transport

Alleen binnen Europa

Verhuizingen

Ontruimingen

Onze tarieven

Standaard
U geeft aan wanneer u het pakket door ons wil laten ophalen en wanneer wij het pakket dienen af te leveren.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief

Weekend bezorging
Hierbij is het mogelijk om een pakket tijdens het weekend te laten ophalen en/of te laten bezorgen.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief in heel Nederland
(+ weekendtoeslag van 25% )

Verhuizing of ander transport
Op aanvraag.
Het tarief is afhankelijk van verschillende factoren.

Voor een ander verzoek of een offerte op maat kunt u per mail of telefonisch contact opnemen.

Betaling achteraf op factuur is alleen voor zakelijke klanten.

Wat zeggen klanten over ons!

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

Uitstekende service, met het aanvragen van de verwachte kosten, geen gezeur over hoe, wat, waar. De prijsopgaaf was ook de uiteindelijke prijs en na het uitwerken van de gegevens ook een snelle en heldere service.
Ook de communicatie was prima, zowel via mail als aan de telefoon, dus niet alleen LAST maar ook FAST minute service.

Op een moment waar tijd schaars is ben je hier bij het perfecte bedrijf. Altijd gelijk een prijs zodat je snel duidelijkheid hebt. Duidelijke afspraken over tijd en een goede afhandeling m.b.t. tracking link en email wanneer het pakket is afgeleverd met handtekening. zeker een aanrader!

Contact informatie

(+31) 6 13 35 25 77
info@atlaskoeriers.nl

BTW nummer: NL862169756B01
KvK nummer: 81649126
IBAN: NL32 BUNQ 2057 9500 34

Openingstijden

24/7 bereikbaar

Adres

Unit 28
Economiestraat 39
6433 KC Hoensbroek
Limburg – Nederland

Onze diensten

Sneltransport
Verhuizingen
Weekend leveringen
Lange afstand transport
Ander transport

Contactformulier