Snel transport

Gecertificeerd en verzekerd

Professionele
voertuigen en chauffeurs

Betaalbaar, eerlijk, ervaren

Heeft u een zending die snel op de plaats van bestemming aan moet komen?

Neem dan meteen contact op met Atlas Koeriers. Onze koeriersdienst staat er namelijk om bekend om alle pakketjes snel en veilig op de plaats van bestemming af te leveren. Zo kunt u er zeker van zijn dat de ontvanger het pakketje zo snel mogelijk in handen heeft. Wij leveren hierbij ook de beste service. Onze ervaren, professionele chauffeurs rijden rond in goede voertuigen, die voorzien zijn van track trace. Zo bent u altijd op de hoogte van waar uw pakketje zich bevindt en hoe laat het wordt afgeleverd.

Offerte opvragen

Werkwijze

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

U zult per mail uw zending geconfirmeerd krijgen en u ontvangt dan tevens het mobiele telefoonnummer van onze koerier die de zending aflevert. Tevens ontvangt onze koerier uw contactgegevens en/of de contactgegevens van het afleveradres. Zo kunnen onduidelijkheden in adressering direct gesignaleerd en snel opgelost worden.

Uw zending wordt op het overeengekomen tijdstip opgehaald worden en bezorgd worden bij het door u opgegeven adres. Tevens zal er door de ontvanger van de zending getekend worden dat het transport in orde ontvangen is. Hiervan zult u binnen 24 uur een kopie ontvangen.

De voordelen van Atlas koeriers

24 uur per dag

Track en trace systeem

Leveringen op tijd

Als het er echt snel moet zijn

We willen er graag voor zorgen dat uw zending zo snel mogelijk wordt afgeleverd. Als u ons inschakelt staan we zo snel mogelijk bij u voor de deur om de zending op te halen. We kunnen daarna de zending overal waar u maar wilt bezorgen. Dat is binnen onze landsgrenzen, maar we kunnen deze ook afleveren in het buitenland. We hanteren hierbij altijd eerlijke, scherpe tarieven. Zo kunt u er op rekenen dat u nooit teveel hoeft te betalen voor het verzorgen van een verzending.

Meer weten over onze koeriersdienst?

Bij Atlas Koeriers zorgen we ervoor dat uw pakketje snel wordt afgeleverd. Het is per slot van rekening zo dat zendingen soms snel moeten worden afgeleverd. Wij regelen dit voor u. Naast het snel afleveren van pakketjes is Atlas Koeriers ook in te zetten voor andere diensten. Zo kunnen wij u ook helpen met verhuizen en behoort ook het ontruimen van een pand bij ons tot de mogelijkheden. We hebben elders op deze website uitgebreide informatie over ons bedrijf voor u klaarstaan. U kunt ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen over onze diensten aan ons te stellen.