Verhuizingen

Gecertificeerd en verzekerd

Professionele
voertuigen en chauffeurs

Betaalbaar, eerlijk, ervaren

Voor een professionele verhuisdienst bent u bij Atlas Koeriers aan het juiste adres.

Wij ontzorgen u volledig bij uw verhuizing. Dit begint bij het inpakken van de spullen die verhuisd moeten worden, tot het weer uitpakken op de plaats van bestemming. Ook het transport van uw spullen regelen wij volledig. Zo bent u er zeker van dat alles veilig en ongedeerd op uw nieuwe adres aankomt. Wij hanteren voor het verhuizen scherpe tarieven. Daarbij staan we klaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Meer weten of een afspraak met ons maken? U kunt dan altijd even contact met ons opnemen.

Offerte opvragen

Werkwijze

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

U zult per mail uw zending geconfirmeerd krijgen en u ontvangt dan tevens het mobiele telefoonnummer van onze koerier die de zending aflevert. Tevens ontvangt onze koerier uw contactgegevens en/of de contactgegevens van het afleveradres. Zo kunnen onduidelijkheden in adressering direct gesignaleerd en snel opgelost worden.

Uw zending wordt op het overeengekomen tijdstip opgehaald worden en bezorgd worden bij het door u opgegeven adres. Tevens zal er door de ontvanger van de zending getekend worden dat het transport in orde ontvangen is. Hiervan zult u binnen 24 uur een kopie ontvangen.

De voordelen van Atlas koeriers

24 uur per dag

Track en trace systeem

Leveringen op tijd

Een veilige verhuizing voor iedereen

Wanneer u gaat verhuizen wilt u er op kunnen rekenen dat alles goed wordt geregeld. Zelf heeft u hierbij natuurlijk ook al veel aan uw hoofd. Per slot van rekening laat u uw woning of bedrijfspand achter en is het altijd weer spannend hoe het straks zal gaan op het nieuwe adres. Dan is het goed om een partner in te schakelen die ervoor zorgt dat er zoveel mogelijk zorgen bij u worden weggenomen. Atlas Koeriers heeft vele jaren ervaring met verhuizingen. Wij zorgen ervoor dat u op logistiek gebied geen zorgen meer hoeft te hebben.

Laat Atlas Koeriers uw verhuizing regelen

Atlas Koeriers is de specialist op het gebied van alles wat met verhuizen te maken heeft. Zo kunt u er op rekenen dat wij er voor zorgen dat u straks, op het afgesproken tijdstip, helemaal over bent gegaan. Waarbij wij u de garantie geven dat alles keurig op de plaats van bestemming aankomt. Naast het verhuizen van onze klanten staan wij ook klaar voor meerdere andere diensten. We leveren voor u een zending af op de plaats van bestemming en zorgen er ook voor dat een pand op professionele wijze ontruimd wordt. Elders op deze website hebben we over al onze diensten meer informatie staan.