Gecertificeerd en verzekerd

Professionele
voertuigen en chauffeurs

Betaalbaar, eerlijk, ervaren

Over ons

Heeft u een zending waarvan u zeker wilt zijn dat deze op tijd en zorgvuldig wordt bezorgd? Dan is Atlas Koeriers de koeriersdienst voor u. Wij bieden u een service van hoog niveau. We staan altijd 24/7 klaar voor onze klanten. Als u aan ons een zending meegeeft, dan mag u er op rekenen dat deze op het afgesproken tijdstip wordt afgeleverd. We hebben professionele, ervaren chauffeurs in dienst, die de zendingen bezorgen in voertuigen die zijn voorzien van track and trace. Zo bent u altijd op de hoogte van waar uw zending zich op een bepaald moment bevindt.

Lees meer

Offerte opvragen

De voordelen van Atlas koeriers

24 uur per dag

Track en trace systeem

Leveringen op tijd

Klanten ervaringen

5/5

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

5/5
Uitstekende service, met het aanvragen van de verwachte kosten, geen gezeur over hoe, wat, waar. De prijsopgaaf was ook de uiteindelijke prijs en na het uitwerken van de gegevens ook een snelle en heldere service. Ook de communicatie was prima, zowel via mail als aan de telefoon, dus niet alleen LAST maar ook FAST minute service.
5/5
Op een moment waar tijd schaars is ben je hier bij het perfecte bedrijf. Altijd gelijk een prijs zodat je snel duidelijkheid hebt. Duidelijke afspraken over tijd en een goede afhandeling m.b.t. tracking link en email wanneer het pakket is afgeleverd met handtekening. zeker een aanrader!