Lange afstand transport

Gecertificeerd en verzekerd

Professionele
voertuigen en chauffeurs

Betaalbaar, eerlijk, ervaren

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van lange afstand transport?

Een koeriersdienst waar mensen werken die als geen ander weten wat er bij komt kijken om een zending veilig op de plaats van bestemming te krijgen? Dan raden wij u aan om hiervoor contact op te nemen met Atlas Koeriers. Wij hebben professionele koeriers in dienst die er graag voor zorgen dat uw zending zo snel mogelijk op de plaats van bestemming wordt afgeleverd. Wij doen dit altijd tegen scherpe, eerlijke tarieven, zodat u nooit bang hoeft te zijn dat de kosten hiervoor te hoog oplopen.

Offerte opvragen

Werkwijze

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

U zult per mail uw zending geconfirmeerd krijgen en u ontvangt dan tevens het mobiele telefoonnummer van onze koerier die de zending aflevert. Tevens ontvangt onze koerier uw contactgegevens en/of de contactgegevens van het afleveradres. Zo kunnen onduidelijkheden in adressering direct gesignaleerd en snel opgelost worden.

Uw zending wordt op het overeengekomen tijdstip opgehaald worden en bezorgd worden bij het door u opgegeven adres. Tevens zal er door de ontvanger van de zending getekend worden dat het transport in orde ontvangen is. Hiervan zult u binnen 24 uur een kopie ontvangen.

De voordelen van Atlas koeriers

24 uur per dag

Track en trace systeem

Leveringen op tijd

Een pakketje in het buitenland bezorgen

Atlas Koeriers is een koeriersdienst die 24/7 voor u klaarstaat. Meldt uw zending bij ons aan en wij komen deze zo snel mogelijk bij u ophalen. Hierna zorgen wij ervoor dat de zending op het door u gewenste moment bij de ontvanger wordt afgeleverd. U kunt hier dan kiezen dat wij direct voor u op stap gaan om een zending af te leveren, zodat deze hier zo snel mogelijk is. Maar u kunt er ook voor kiezen dat wij op een bepaald tijdstip de ontvanger hun pakket overhandigen. We staan hierbij klaar voor zowel kleine als grote zendingen.

Meer weten over ons lange afstand transport?

Indien u meer wilt weten over Atlas Koeriers en hoe wij een zending voor u verzorgen, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om uw vragen hierover aan ons te stellen. We bekijken dan samen met u waar uw zending precies naartoe moet en wanneer u deze daar wilt hebben. Elders op deze website vindt u een overzicht van onze tarieven. Wij hanteren scherpe, eerlijke tarieven zodat u er niet bang voor hoeft te zijn dat u voor uw zending al te hoge kosten moet gaan betalen.