Weekend-leveringen

Gecertificeerd en verzekerd

Professionele
voertuigen en chauffeurs

Betaalbaar, eerlijk, ervaren

Heeft u een zending die in een weekend moet worden afgeleverd?

Dan raden wij u aan om hiervoor contact op te nemen met Atlas Koeriers. Onze professionele koeriersdienst staat klaar om ervoor te zorgen dat uw zending op het gewenste tijdstip wordt afgeleverd op de plaats van bestemming. Wij leveren een 24/7 dienst, zodoende kunnen wij ook weekend leveringen voor u garanderen. Wilt u hier meer over weten of bij ons een weekend levering aanvragen? Dan kunt u hier altijd contact over opnemen met ons. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden of met u een afspraak te maken.

Offerte opvragen

Werkwijze

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

U zult per mail uw zending geconfirmeerd krijgen en u ontvangt dan tevens het mobiele telefoonnummer van onze koerier die de zending aflevert. Tevens ontvangt onze koerier uw contactgegevens en/of de contactgegevens van het afleveradres. Zo kunnen onduidelijkheden in adressering direct gesignaleerd en snel opgelost worden.

Uw zending wordt op het overeengekomen tijdstip opgehaald worden en bezorgd worden bij het door u opgegeven adres. Tevens zal er door de ontvanger van de zending getekend worden dat het transport in orde ontvangen is. Hiervan zult u binnen 24 uur een kopie ontvangen.

De voordelen van Atlas koeriers

24 uur per dag

Track en trace systeem

Leveringen op tijd

Uw zending in het weekend bezorgd

Bij Atlas Koeriers staan we altijd klaar om u te helpen met uw zendingen. Het kan altijd zijn dat u in het weekend een pakketje wilt laten bezorgen. Wij bieden als koeriersdienst de mogelijkheid om dit ook daadwerkelijk te laten doen. We komen de zending dan bij u ophalen en gaan op pad om deze zo snel mogelijk bij de ontvanger te krijgen. We hebben professionele koeriers klaarstaan die in goede, moderne voertuigen uw zending ophalen en afleveren. Daarbij mag u er bij ons op rekenen dat u altijd in de gaten kunt houden waar uw zending is. Al onze voertuigen zijn namelijk voorzien van track trace technologie.

Meer weten over het afleveren van zendingen in het weekend?

Elders op deze website vindt u meer informatie over ons bedrijf en de diensten die wij voor u kunnen leveren. Ook onze contactinformatie is hier voor u te vinden. Aan de hand hiervan kunt u ons contacteren voor een zending. We staan 24/7 klaar voor onze klanten. We werken zowel voor zakelijke als particuliere klanten en kunnen zendingen afleveren in binnen- en buitenland. Daarnaast zijn wij ook in te schakelen als u bijvoorbeeld een verhuizing uit wilt laten voeren, of als er een pand professioneel ontruimd moet worden.