Koerier Kerkrade

Gecertificeerd en verzekerd

Professionele
voertuigen en chauffeurs

Betaalbaar, eerlijk, ervaren

Een koerier in Kerkrade in de arm nemen

Als u een pakket wilt laten ophalen of wilt laten versturen, dan kunt u een koerier in Kerkrade in de arm nemen. Wanneer u kiest voor Atlas Koeriers, kiest u voor een betrouwbare partij die 24 uur per dag voor u klaar staat. Met onze ruime ervaring op het gebied van logistiek en onze professionele chauffeurs is uw zending bij ons in goede handen. Atlas Koeriers heeft de benodigde licenties en certificaten voor de diensten die zij leveren. Bekijk op onze website de mogelijkheden eens om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Offerte opvragen

Werkwijze

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

U zult per mail uw zending geconfirmeerd krijgen en u ontvangt dan tevens het mobiele telefoonnummer van onze koerier die de zending aflevert. Tevens ontvangt onze koerier uw contactgegevens en/of de contactgegevens van het afleveradres. Zo kunnen onduidelijkheden in adressering direct gesignaleerd en snel opgelost worden.

Uw zending wordt op het overeengekomen tijdstip opgehaald worden en bezorgd worden bij het door u opgegeven adres. Tevens zal er door de ontvanger van de zending getekend worden dat het transport in orde ontvangen is. Hiervan zult u binnen 24 uur een kopie ontvangen.

De voordelen van Atlas koeriers

24 uur per dag

Track en trace systeem

Leveringen op tijd

Atlas Koeriers is uw betaalbare koeriersdienst in Heerlen

U kunt uw zending telefonisch of via onze website aanmelden en wij zullen u vervolgens spoedig informeren over de kostprijs. Per mail ontvangt u een bevestiging van de aanmelding. U zult de contactgegevens van de betreffende koerier die uw zending zal afleveren ontvangen via deze weg en de koerier zal ook uw contactgegevens ontvangen. Mochten er eventuele onduidelijkheden die het adres betreffen zijn of als er andere zaken zijn die opheldering vragen, dan kan er snel worden geschakeld. Het pakket zal op de tijden die met u zijn overeengekomen worden gehaald en afgeleverd. De ontvanger zal een handtekening zetten zodra deze het pakket in goede orde heeft ontvangen. Binnen 24 uur na de ontvangst krijgt u een kopie toegezonden van de ontvangstbevestiging. Kiest u voor Atlas Koeriers als uw koeriersdienst in Kerkrade?

Een koeriersbedrijf in Heerlen inschakelen

Atlas Koeriers is een betrouwbaar koeriersbedrijf in Kerkrade voor zakelijke klanten, maar ook voor particulieren die graag een pakket willen laten afleveren. Onze diensten lopen uiteen van simpele zendingen binnen Nederland tot langeafstandtransport binnen Europa. Ook bij verhuizingen kunt u gebruikmaken van onze services. Of het nu gaat om het vakkundig verpakken en uitpakken van uw spullen of het vervoeren ervan, Atlas Koeriers ondersteunt u graag bij dergelijke werkzaamheden. U kunt telefonisch contact met ons opnemen om de verschillende opties door te nemen. U kunt ook een offerte op maat aanvragen, zodat u precies weet wat het project dat u voor ogen heeft u gaat kosten.