(+31) 6 13 35 25 77 info@atlaskoeriers.nl
Selecteer een pagina

Een koerier in Kerkrade in de arm nemen

 
 

Als u een pakket wilt laten ophalen of wilt laten versturen, dan kunt u een koerier in Kerkrade in de arm nemen. Wanneer u kiest voor Atlas Koeriers, kiest u voor een betrouwbare partij die 24 uur per dag voor u klaar staat. Met onze ruime ervaring op het gebied van logistiek en onze professionele chauffeurs is uw zending bij ons in goede handen. Atlas Koeriers heeft de benodigde licenties en certificaten voor de diensten die zij leveren. Bekijk op onze website de mogelijkheden eens om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Atlas Koeriers als uw koeriersdienst in Kerkrade gaat als volgt te werk

U kunt uw zending telefonisch of via onze website aanmelden en wij zullen u vervolgens spoedig informeren over de kostprijs. Per mail ontvangt u een bevestiging van de aanmelding. U zult de contactgegevens van de betreffende koerier die uw zending zal afleveren ontvangen via deze weg en de koerier zal ook uw contactgegevens ontvangen. Mochten er eventuele onduidelijkheden die het adres betreffen zijn of als er andere zaken zijn die opheldering vragen, dan kan er snel worden geschakeld. Het pakket zal op de tijden die met u zijn overeengekomen worden gehaald en afgeleverd. De ontvanger zal een handtekening zetten zodra deze het pakket in goede orde heeft ontvangen. Binnen 24 uur na de ontvangst krijgt u een kopie toegezonden van de ontvangstbevestiging. Kiest u voor Atlas Koeriers als uw koeriersdienst in Kerkrade?

Een betrouwbaar koeriersbedrijf in Kerkrade

Atlas Koeriers is een betrouwbaar koeriersbedrijf in Kerkrade voor zakelijke klanten, maar ook voor particulieren die graag een pakket willen laten afleveren. Onze diensten lopen uiteen van simpele zendingen binnen Nederland tot langeafstandtransport binnen Europa. Ook bij verhuizingen kunt u gebruikmaken van onze services. Of het nu gaat om het vakkundig verpakken en uitpakken van uw spullen of het vervoeren ervan, Atlas Koeriers ondersteunt u graag bij dergelijke werkzaamheden. U kunt telefonisch contact met ons opnemen om de verschillende opties door te nemen. U kunt ook een offerte op maat aanvragen, zodat u precies weet wat het project dat u voor ogen heeft u gaat kosten.

Lees meer

VERPAKKEN & UITPAKKEN

Lokale verhuizingen

Lange afstand transport

Alleen binnen Europa

Verhuizingen

Ontruimingen

Onze tarieven

Standaard
U geeft aan wanneer u het pakket door ons wil laten ophalen en wanneer wij het pakket dienen af te leveren.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief

Weekend bezorging
Hierbij is het mogelijk om een pakket tijdens het weekend te laten ophalen en/of te laten bezorgen.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief in heel Nederland
(+ weekendtoeslag van 25% )

Verhuizing of ander transport
Op aanvraag.
Het tarief is afhankelijk van verschillende factoren.

Voor een ander verzoek of een offerte op maat kunt u per mail of telefonisch contact opnemen.

Betaling achteraf op factuur is alleen voor zakelijke klanten.

Wat zeggen klanten over ons!

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

Uitstekende service, met het aanvragen van de verwachte kosten, geen gezeur over hoe, wat, waar. De prijsopgaaf was ook de uiteindelijke prijs en na het uitwerken van de gegevens ook een snelle en heldere service.
Ook de communicatie was prima, zowel via mail als aan de telefoon, dus niet alleen LAST maar ook FAST minute service.

Op een moment waar tijd schaars is ben je hier bij het perfecte bedrijf. Altijd gelijk een prijs zodat je snel duidelijkheid hebt. Duidelijke afspraken over tijd en een goede afhandeling m.b.t. tracking link en email wanneer het pakket is afgeleverd met handtekening. zeker een aanrader!

Contact informatie

(+31) 6 13 35 25 77
info@atlaskoeriers.nl

BTW nummer: NL862169756B01
KvK nummer: 81649126
IBAN: NL32 BUNQ 2057 9500 34

Openingstijden

24/7 bereikbaar

Adres

Unit 28
Economiestraat 39
6433 KC Hoensbroek
Limburg – Nederland

Onze diensten

Sneltransport
Verhuizingen
Weekend leveringen
Lange afstand transport
Ander transport

Contactformulier