Koerier Landgraaf

Gecertificeerd en verzekerd

Professionele
voertuigen en chauffeurs

Betaalbaar, eerlijk, ervaren

Een professionele koerier in Landgraaf

Wanneer u op zoek bent naar een professionele koerier in Landgraaf en omstreken, is Atlas Koeriers absoluut het overwegen waard. Bij ons bedrijf profiteert u namelijk van diverse voordelen. Met onze jarenlange ervaring in de logistiek en het transport kunt u ons zien als een betrouwbare partner voor het ophalen en afleveren van uw zendingen. Door het track-en-tracesysteem dat in onze voertuigen aanwezig is, kan de exacte locatie van de zending worden bepaald. Dit is niet alleen prettig voor degene die het pakket heeft verzonden, maar ook voor de persoon die de zending in ontvangst zal nemen. Met onze persoonlijke aanpak onderscheiden we ons van vele concurrenten. U ontvangt het telefoonnummer van de koerier die zich ontfermt over uw zending en deze koerier ontvangt dat van u. Onduidelijkheden kunnen binnen no time worden opgehelderd, waardoor de levering niet onnodig vertraging hoeft op te lopen.

Offerte opvragen

Werkwijze

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

U zult per mail uw zending geconfirmeerd krijgen en u ontvangt dan tevens het mobiele telefoonnummer van onze koerier die de zending aflevert. Tevens ontvangt onze koerier uw contactgegevens en/of de contactgegevens van het afleveradres. Zo kunnen onduidelijkheden in adressering direct gesignaleerd en snel opgelost worden.

Uw zending wordt op het overeengekomen tijdstip opgehaald worden en bezorgd worden bij het door u opgegeven adres. Tevens zal er door de ontvanger van de zending getekend worden dat het transport in orde ontvangen is. Hiervan zult u binnen 24 uur een kopie ontvangen.

De voordelen van Atlas koeriers

24 uur per dag

Track en trace systeem

Leveringen op tijd

Een koeriersdienst in Landgraaf inschakelen

Een ander voordeel dat u geniet door te kiezen voor Atlas Koeriers als koeriersdienst in Landgraaf, is dat wij zeer scherpe tarieven hanteren. U kunt namelijk al vanaf €0,35 per kilometer van onze diensten gebruikmaken. Mochten uw transportwensen meer omvatten dan het afhalen en bezorgen van een pakketje, dan kunt u met ons in contact treden om deze wensen te bespreken. Wij zullen u vertellen welke opties er zijn en desgewenst kunnen we een offerte op maat voor u maken, zodat de kosten die de gevraagde dienst met zich meebrengt inzichtelijk voor u zijn.

Atlas Koeriers als uw koeriersbedrijf in Landgraaf

Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen Atlas Koeriers als koeriersbedrijf in Heerlen inschakelen. Zakelijke klanten profiteren van het voordeel dat zij achteraf op factuur kunnen betalen. Persoonlijke service is voor ons, naast het leveren van kwaliteitsdiensten, zeer belangrijk. Nadat u uw zending heeft aangemeld, ontvangt u de contactgegevens van de koerier die zorgdraagt voor het afleveren van uw zending. Ook zal de koerier uw telefoonnummer ontvangen. Door de lijnen kort te houden en direct contact te kunnen leggen bij bijvoorbeeld onduidelijkheden die de adressering betreffen, kunnen onnodige vertragingen eenvoudig worden voorkomen.