(+31) 6 13 35 25 77 info@atlaskoeriers.nl
Selecteer een pagina

Een professionele koerier in Landgraaf

 
 

Wanneer u op zoek bent naar een professionele koerier in Landgraaf en omstreken, is Atlas Koeriers absoluut het overwegen waard. Bij ons bedrijf profiteert u namelijk van diverse voordelen. Met onze jarenlange ervaring in de logistiek en het transport kunt u ons zien als een betrouwbare partner voor het ophalen en afleveren van uw zendingen. Door het track-en-tracesysteem dat in onze voertuigen aanwezig is, kan de exacte locatie van de zending worden bepaald. Dit is niet alleen prettig voor degene die het pakket heeft verzonden, maar ook voor de persoon die de zending in ontvangst zal nemen. Met onze persoonlijke aanpak onderscheiden we ons van vele concurrenten. U ontvangt het telefoonnummer van de koerier die zich ontfermt over uw zending en deze koerier ontvangt dat van u. Onduidelijkheden kunnen binnen no time worden opgehelderd, waardoor de levering niet onnodig vertraging hoeft op te lopen.

Een koeriersdienst in Landgraaf inschakelen

Een ander voordeel dat u geniet door te kiezen voor Atlas Koeriers als koeriersdienst in Landgraaf, is dat wij zeer scherpe tarieven hanteren. U kunt namelijk al vanaf €0,35 per kilometer van onze diensten gebruikmaken. Mochten uw transportwensen meer omvatten dan het afhalen en bezorgen van een pakketje, dan kunt u met ons in contact treden om deze wensen te bespreken. Wij zullen u vertellen welke opties er zijn en desgewenst kunnen we een offerte op maat voor u maken, zodat de kosten die de gevraagde dienst met zich meebrengt inzichtelijk voor u zijn.

Atlas Koeriers als uw koeriersbedrijf in Landgraaf

U kunt bouwen op Atlas Koeriers als uw koeriersbedrijf in Landgraaf voor zaken als transport binnen Nederland, vervoer binnen Europa, voor weekendbezorging en voor spoedtransport. Ook wanneer u onze diensten wilt inzetten bij een (lokale) verhuizing of ontruiming kunnen wij voor u van grote betekenis zijn. Neem telefonisch contact met ons op of vraag in een e-mail naar de mogelijkheden. U kunt ook het contactformulier op de website invullen en verzenden om informatie op te vragen. Atlas Koeriers biedt zijn diensten aan particulieren én zakelijke klanten aan. Zakelijke klanten mogen ervoor kiezen om hun betalingen achteraf te voldoen.

Lees meer

VERPAKKEN & UITPAKKEN

Lokale verhuizingen

Lange afstand transport

Alleen binnen Europa

Verhuizingen

Ontruimingen

Onze tarieven

Standaard
U geeft aan wanneer u het pakket door ons wil laten ophalen en wanneer wij het pakket dienen af te leveren.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief

Weekend bezorging
Hierbij is het mogelijk om een pakket tijdens het weekend te laten ophalen en/of te laten bezorgen.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief in heel Nederland
(+ weekendtoeslag van 25% )

Verhuizing of ander transport
Op aanvraag.
Het tarief is afhankelijk van verschillende factoren.

Voor een ander verzoek of een offerte op maat kunt u per mail of telefonisch contact opnemen.

Betaling achteraf op factuur is alleen voor zakelijke klanten.

Wat zeggen klanten over ons!

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

Uitstekende service, met het aanvragen van de verwachte kosten, geen gezeur over hoe, wat, waar. De prijsopgaaf was ook de uiteindelijke prijs en na het uitwerken van de gegevens ook een snelle en heldere service.
Ook de communicatie was prima, zowel via mail als aan de telefoon, dus niet alleen LAST maar ook FAST minute service.

Op een moment waar tijd schaars is ben je hier bij het perfecte bedrijf. Altijd gelijk een prijs zodat je snel duidelijkheid hebt. Duidelijke afspraken over tijd en een goede afhandeling m.b.t. tracking link en email wanneer het pakket is afgeleverd met handtekening. zeker een aanrader!

Contact informatie

(+31) 6 13 35 25 77
info@atlaskoeriers.nl

BTW nummer: NL862169756B01
KvK nummer: 81649126
IBAN: NL32 BUNQ 2057 9500 34

Openingstijden

24/7 bereikbaar

Adres

Unit 28
Economiestraat 39
6433 KC Hoensbroek
Limburg – Nederland

Onze diensten

Sneltransport
Verhuizingen
Weekend leveringen
Lange afstand transport
Ander transport

Contactformulier