Koerier Maastricht

Gecertificeerd en verzekerd

Professionele
voertuigen en chauffeurs

Betaalbaar, eerlijk, ervaren

Een betrouwbare koerier in Maastricht

Wilt u een pakket laten afleveren door een betrouwbare koerier in Maastricht of heeft u transport nodig tijdens uw verhuizing? Wat voor type zending het ook betreft, Atlas Koeriers is niets te gek. Onze bezorgdienst is geschikt voor zowel de zakelijke markt als voor particulieren die wat voor type zending dan ook willen laten transporteren. Op onze website kunt u lezen welke services wij onze klanten zoal aanbieden. Als er nog onduidelijkheden zijn of als u benieuwd bent of wij u kunnen helpen bij het soort transport dat u in gedachten heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar en u kunt ons dagelijks tussen 06:00 uur en 22:00 uur telefonisch bereiken. U mag uw vraag of voorstel uiteraard ook per mail aan ons voorleggen. Een andere optie is het contactformulier op de website invullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een inhoudelijke reactie geven.

Offerte opvragen

Werkwijze

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

U zult per mail uw zending geconfirmeerd krijgen en u ontvangt dan tevens het mobiele telefoonnummer van onze koerier die de zending aflevert. Tevens ontvangt onze koerier uw contactgegevens en/of de contactgegevens van het afleveradres. Zo kunnen onduidelijkheden in adressering direct gesignaleerd en snel opgelost worden.

Uw zending wordt op het overeengekomen tijdstip opgehaald worden en bezorgd worden bij het door u opgegeven adres. Tevens zal er door de ontvanger van de zending getekend worden dat het transport in orde ontvangen is. Hiervan zult u binnen 24 uur een kopie ontvangen.

De voordelen van Atlas koeriers

24 uur per dag

Track en trace systeem

Leveringen op tijd

Een professionele koeriersdienst in Maastricht inschakelen

Onze professionele koeriersdienst is actief in Maastricht en omstreken. U kunt een beroep op ons doen als u wilt dat uw pakket in een weekend wordt afgeleverd, maar ook als er haast is bij het verzenden van een pakket bent u bij Atlas Koeriers aan het juiste adres. Door te kiezen voor ons bedrijf verzekert u zichzelf ervan dat u kiest voor een betrouwbare, professionele partij. Wij zijn in het bezit van de nodige certificaten en licenties en door onze jarenlange ervaring weten wij hoe we de uiteenlopende wensen van onze klanten kunnen vervullen. Onze chauffeurs voldoen aan de gestelde richtlijnen en zijn zorgvuldig door ons gekozen. Ze beschikken over de benodigde kennis en ervaring om u goed van dienst te kunnen zijn. Hun voertuigen maken gebruik van track en trace, zodat we eenvoudig kunnen zien waar uw zending zich precies bevindt. De transporten die door Atlas Koeriers worden verzorgd, zijn verzekerd en dat is wel zo’n prettig idee.

Een betaalbaar koeriersbedrijf in Maastricht

Wanneer u kiest voor een koeriersbedrijf in Maastricht en omgeving, is het belangrijk dat u erop kunt vertrouwen dat het bedrijf de gemaakte afspraken nakomt. Bij Atlas Koeriers staan klantvriendelijkheid en het leveren van kwaliteitsdiensten hoog in het vaandel. Als fijne bijkomstigheid zijn onze diensten betaalbaar. U kunt al gebruikmaken van onze bezorgdienst vanaf €0,35 per afgelegde kilometer. U kunt onze tarieven terugvinden op de website. Voor ondersteuning bij verhuizingen en andere soorten transport kunt u middels het online contactformulier een offerte aanvragen. Vermeld in het opmerkingenveld alle relevante informatie over het soort transport dat u wenst, zodat wij een nauwkeurige begroting kunnen maken en u precies weet waar u aan toe bent.