(+31) 6 13 35 25 77 info@atlaskoeriers.nl
Selecteer een pagina

Een betrouwbare koerier in Maastricht

 
 

Wilt u een pakket laten afleveren door een betrouwbare koerier in Maastricht of heeft u transport nodig tijdens uw verhuizing? Wat voor type zending het ook betreft, Atlas Koeriers is niets te gek. Onze bezorgdienst is geschikt voor zowel de zakelijke markt als voor particulieren die wat voor type zending dan ook willen laten transporteren. Op onze website kunt u lezen welke services wij onze klanten zoal aanbieden. Als er nog onduidelijkheden zijn of als u benieuwd bent of wij u kunnen helpen bij het soort transport dat u in gedachten heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar en u kunt ons dagelijks tussen 06:00 uur en 22:00 uur telefonisch bereiken. U mag uw vraag of voorstel uiteraard ook per mail aan ons voorleggen. Een andere optie is het contactformulier op de website invullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een inhoudelijke reactie geven.

Een professionele koeriersdienst in Maastricht inschakelen

Onze professionele koeriersdienst is actief in Maastricht en omstreken. U kunt een beroep op ons doen als u wilt dat uw pakket in een weekend wordt afgeleverd, maar ook als er haast is bij het verzenden van een pakket bent u bij Atlas Koeriers aan het juiste adres. Door te kiezen voor ons bedrijf verzekert u zichzelf ervan dat u kiest voor een betrouwbare, professionele partij. Wij zijn in het bezit van de nodige certificaten en licenties en door onze jarenlange ervaring weten wij hoe we de uiteenlopende wensen van onze klanten kunnen vervullen. Onze chauffeurs voldoen aan de gestelde richtlijnen en zijn zorgvuldig door ons gekozen. Ze beschikken over de benodigde kennis en ervaring om u goed van dienst te kunnen zijn. Hun voertuigen maken gebruik van track en trace, zodat we eenvoudig kunnen zien waar uw zending zich precies bevindt. De transporten die door Atlas Koeriers worden verzorgd, zijn verzekerd en dat is wel zo’n prettig idee.

Een betaalbaar koeriersbedrijf in Maastricht

Wanneer u kiest voor een koeriersbedrijf in Maastricht en omgeving, is het belangrijk dat u erop kunt vertrouwen dat het bedrijf de gemaakte afspraken nakomt. Bij Atlas Koeriers staan klantvriendelijkheid en het leveren van kwaliteitsdiensten hoog in het vaandel. Als fijne bijkomstigheid zijn onze diensten betaalbaar. U kunt al gebruikmaken van onze bezorgdienst vanaf €0,35 per afgelegde kilometer. U kunt onze tarieven terugvinden op de website. Voor ondersteuning bij verhuizingen en andere soorten transport kunt u middels het online contactformulier een offerte aanvragen. Vermeld in het opmerkingenveld alle relevante informatie over het soort transport dat u wenst, zodat wij een nauwkeurige begroting kunnen maken en u precies weet waar u aan toe bent.

Lees meer

VERPAKKEN & UITPAKKEN

Lokale verhuizingen

Lange afstand transport

Alleen binnen Europa

Verhuizingen

Ontruimingen

Onze tarieven

Standaard
U geeft aan wanneer u het pakket door ons wil laten ophalen en wanneer wij het pakket dienen af te leveren.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief

Weekend bezorging
Hierbij is het mogelijk om een pakket tijdens het weekend te laten ophalen en/of te laten bezorgen.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief in heel Nederland
(+ weekendtoeslag van 25% )

Verhuizing of ander transport
Op aanvraag.
Het tarief is afhankelijk van verschillende factoren.

Voor een ander verzoek of een offerte op maat kunt u per mail of telefonisch contact opnemen.

Betaling achteraf op factuur is alleen voor zakelijke klanten.

Wat zeggen klanten over ons!

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

Uitstekende service, met het aanvragen van de verwachte kosten, geen gezeur over hoe, wat, waar. De prijsopgaaf was ook de uiteindelijke prijs en na het uitwerken van de gegevens ook een snelle en heldere service.
Ook de communicatie was prima, zowel via mail als aan de telefoon, dus niet alleen LAST maar ook FAST minute service.

Op een moment waar tijd schaars is ben je hier bij het perfecte bedrijf. Altijd gelijk een prijs zodat je snel duidelijkheid hebt. Duidelijke afspraken over tijd en een goede afhandeling m.b.t. tracking link en email wanneer het pakket is afgeleverd met handtekening. zeker een aanrader!

Contact informatie

(+31) 6 13 35 25 77
info@atlaskoeriers.nl

BTW nummer: NL862169756B01
KvK nummer: 81649126
IBAN: NL32 BUNQ 2057 9500 34

Openingstijden

24/7 bereikbaar

Adres

Unit 28
Economiestraat 39
6433 KC Hoensbroek
Limburg – Nederland

Onze diensten

Sneltransport
Verhuizingen
Weekend leveringen
Lange afstand transport
Ander transport

Contactformulier