(+31) 6 13 35 25 77 info@atlaskoeriers.nl
Selecteer een pagina

Uw zending overdragen aan een koerier in Roermond

 
 

Heeft u een pakket dat binnen zeer korte tijd ergens afgeleverd moet worden? Of gaat u verhuizen en heeft u geen idee hoe u uw spullen van het ene naar het andere adres moet vervoeren? Draag dan uw zending over aan Atlas Koeriers. Deze koerier in Roermond heeft door de jaren heen de nodige ervaring opgebouwd in de logistiek en het transport. We weten dan ook precies hoe we bij de verschillende soorten zendingen en transport op de meest efficiënte manier te werk kunnen gaan. Spoedzendingen, weekendleveringen en ondersteuning bij verhuizingen zijn slechts enkele voorbeelden van diensten die wij leveren. Voor ons complete aanbod kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice tussen 06:00 uur en 22:00 uur. Een e-mail sturen mag uiteraard ook.

Kiezen voor een professionele koeriersdienst in Roermond

Door Atlas Koeriers in te schakelen als uw professionele koeriersdienst in Roermond hoeft u zich niet ongerust te maken over eventuele schade die kan ontstaan tijdens het transporteren van uw goederen. U waardevolle spullen zijn, wanneer u van onze diensten gebruikmaakt, automatisch verzekerd. Onze zorgvuldig geselecteerde chauffeurs verstaan hun vak en voldoen aan de richtlijnen. Ook hebben zij de benodigde certificaten op zak om goede diensten te kunnen leveren. U kunt het laten vervoeren van uw eigendommen dus met een gerust hart aan onze koeriers uit handen geven.

Gebruikmaken van de diensten van een koeriersbedrijf in Roermond

Naast het leveren van diensten van hoge kwaliteit staat een persoonlijke benadering hoog bij ons in het vaandel. Als u een zending bij ons koeriersbedrijf in Roermond heeft aangemeld, dan krijgt u één vast aanspreekpunt toegewezen, zodat alle communicatie via dezelfde persoon verloopt. Ook krijgt u het telefoonnummer van de koerier die uw pakket zal bezorgen en deze koerier zal ook uw telefoonnummer ontvangen. Zo kunnen jullie direct contact met elkaar opnemen, zonder de tussenkomst van anderen, om eventuele onduidelijkheden te kunnen oplossen. Wanneer uw pakket is bezorgd, zal de ontvanger een handtekening zetten voor ontvangst. U ontvangt hier een kopie van.

Lees meer

VERPAKKEN & UITPAKKEN

Lokale verhuizingen

Lange afstand transport

Alleen binnen Europa

Verhuizingen

Ontruimingen

Onze tarieven

Standaard
U geeft aan wanneer u het pakket door ons wil laten ophalen en wanneer wij het pakket dienen af te leveren.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief

Weekend bezorging
Hierbij is het mogelijk om een pakket tijdens het weekend te laten ophalen en/of te laten bezorgen.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief in heel Nederland
(+ weekendtoeslag van 25% )

Verhuizing of ander transport
Op aanvraag.
Het tarief is afhankelijk van verschillende factoren.

Voor een ander verzoek of een offerte op maat kunt u per mail of telefonisch contact opnemen.

Betaling achteraf op factuur is alleen voor zakelijke klanten.

Wat zeggen klanten over ons!

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

Uitstekende service, met het aanvragen van de verwachte kosten, geen gezeur over hoe, wat, waar. De prijsopgaaf was ook de uiteindelijke prijs en na het uitwerken van de gegevens ook een snelle en heldere service.
Ook de communicatie was prima, zowel via mail als aan de telefoon, dus niet alleen LAST maar ook FAST minute service.

Op een moment waar tijd schaars is ben je hier bij het perfecte bedrijf. Altijd gelijk een prijs zodat je snel duidelijkheid hebt. Duidelijke afspraken over tijd en een goede afhandeling m.b.t. tracking link en email wanneer het pakket is afgeleverd met handtekening. zeker een aanrader!

Contact informatie

(+31) 6 13 35 25 77
info@atlaskoeriers.nl

BTW nummer: NL862169756B01
KvK nummer: 81649126
IBAN: NL32 BUNQ 2057 9500 34

Openingstijden

24/7 bereikbaar

Adres

Unit 28
Economiestraat 39
6433 KC Hoensbroek
Limburg – Nederland

Onze diensten

Sneltransport
Verhuizingen
Weekend leveringen
Lange afstand transport
Ander transport

Contactformulier