Koerier Roermond

Gecertificeerd en verzekerd

Professionele
voertuigen en chauffeurs

Betaalbaar, eerlijk, ervaren

Uw zending overdragen aan een koerier in Roermond

Heeft u een pakket dat binnen zeer korte tijd ergens afgeleverd moet worden? Of gaat u verhuizen en heeft u geen idee hoe u uw spullen van het ene naar het andere adres moet vervoeren? Draag dan uw zending over aan Atlas Koeriers. Deze koerier in Roermond heeft door de jaren heen de nodige ervaring opgebouwd in de logistiek en het transport. We weten dan ook precies hoe we bij de verschillende soorten zendingen en transport op de meest efficiënte manier te werk kunnen gaan. Spoedzendingen, weekendleveringen en ondersteuning bij verhuizingen zijn slechts enkele voorbeelden van diensten die wij leveren.

Offerte opvragen

Werkwijze

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

U zult per mail uw zending geconfirmeerd krijgen en u ontvangt dan tevens het mobiele telefoonnummer van onze koerier die de zending aflevert. Tevens ontvangt onze koerier uw contactgegevens en/of de contactgegevens van het afleveradres. Zo kunnen onduidelijkheden in adressering direct gesignaleerd en snel opgelost worden.

Uw zending wordt op het overeengekomen tijdstip opgehaald worden en bezorgd worden bij het door u opgegeven adres. Tevens zal er door de ontvanger van de zending getekend worden dat het transport in orde ontvangen is. Hiervan zult u binnen 24 uur een kopie ontvangen.

De voordelen van Atlas koeriers

24 uur per dag

Track en trace systeem

Leveringen op tijd

Kiezen voor een professionele koeriersdienst in Roermond

Door Atlas Koeriers in te schakelen als uw professionele koeriersdienst in Roermond hoeft u zich niet ongerust te maken over eventuele schade die kan ontstaan tijdens het transporteren van uw goederen. U waardevolle spullen zijn, wanneer u van onze diensten gebruikmaakt, automatisch verzekerd. Onze zorgvuldig geselecteerde chauffeurs verstaan hun vak en voldoen aan de richtlijnen. Ook hebben zij de benodigde certificaten op zak om goede diensten te kunnen leveren. U kunt het laten vervoeren van uw eigendommen dus met een gerust hart aan onze koeriers uit handen geven.

 

Gebruikmaken van de diensten van een koeriersbedrijf in Roermond

Naast het leveren van diensten van hoge kwaliteit staat een persoonlijke benadering hoog bij ons in het vaandel. Als u een zending bij ons koeriersbedrijf in Roermond heeft aangemeld, dan krijgt u één vast aanspreekpunt toegewezen, zodat alle communicatie via dezelfde persoon verloopt. Ook krijgt u het telefoonnummer van de koerier die uw pakket zal bezorgen en deze koerier zal ook uw telefoonnummer ontvangen. Zo kunnen jullie direct contact met elkaar opnemen, zonder de tussenkomst van anderen, om eventuele onduidelijkheden te kunnen oplossen. Wanneer uw pakket is bezorgd, zal de ontvanger een handtekening zetten voor ontvangst. U ontvangt hier een kopie van.