(+31) 6 13 35 25 77 info@atlaskoeriers.nl
Selecteer een pagina

Een koerier in Sittard voor uw particuliere en zakelijke zendingen

 
 

Heeft u een koerier in Sittard nodig om zorg te dragen voor uw particuliere of juist voor uw zakelijke zendingen? Atlas Koeriers levert diverse transportdiensten voor beide. Het transport kan een eenmalige zending van een pakketje van A naar B betreffen, maar ook is het mogelijk dat u op regelmatige basis gebruik wilt maken van onze koeriersdiensten. Ontdek op onze website het ruime aanbod aan diensten dat wij leveren. Geen zending is ons vreemd en ook bij extra wensen als een razendsnelle levering of bezorging in het weekend is Atlas Koeriers uw transportpartner. Als u nog twijfelt of wij de juiste partij voor u zijn, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen om de wensen die uw zendingen betreffen aan ons voor te leggen. Bent u reeds overtuigd? Meld dan uw zending simpelweg aan en wij gaan voor u aan de slag.

Een koeriersdienst in Sittard inschakelen

Ook wanneer u gaat verhuizen naar een andere woning of wanneer uw bedrijf in een ander pand gevestigd zal worden, kunt u ons als koeriersdienst in Sittard inschakelen. Bij ontruimingen en transport over lange afstanden binnen Europa kunt u eveneens terecht bij de professionele Atlas Koeriers. Wij hebben de nodige zorg besteed aan het selecteren van onze medewerkers, zodat wij u als klant kunnen verzekeren van diensten van hoge kwaliteit. Omdat er meerdere factoren een rol spelen bij het leveren van de bovengenoemde diensten en omdat elke situatie anders is, is het raadzaam om een offerte op maat aan te vragen. U kunt dit doen door het daarvoor bestemde online formulier in te vullen. Hoe meer informatie u ons geeft, des te beter kunnen wij een kostenplaatje opstellen. U mag uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen of ons een e-mail sturen om een offerte aan te vragen.

Atlas Koeriers als uw koeriersbedrijf in Sittard inzetten

Als u heeft besloten Atlas Koeriers als uw koeriersbedrijf in Sittard in te zetten, dan nemen wij u vele zorgen uit handen. Onze transporten zijn verzekerd en we beschikken over de certificaten en benodigde licenties om ons vak op de juiste wijze te kunnen uitvoeren. Ook onze chauffeurs hebben de vereiste papieren op zak en met hun dienstverlenende instelling zullen zij er alles aan doen om uw wensen die uw zendingen betreffen te vervullen. Aan de hand van de tracing link die u ontvangt, kunt u precies zien wat de status van uw zendingen is. De ontvanger zal zijn handtekening zetten als het pakket is aangekomen.

Lees meer

VERPAKKEN & UITPAKKEN

Lokale verhuizingen

Lange afstand transport

Alleen binnen Europa

Verhuizingen

Ontruimingen

Onze tarieven

Standaard
U geeft aan wanneer u het pakket door ons wil laten ophalen en wanneer wij het pakket dienen af te leveren.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief

Weekend bezorging
Hierbij is het mogelijk om een pakket tijdens het weekend te laten ophalen en/of te laten bezorgen.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief in heel Nederland
(+ weekendtoeslag van 25% )

Verhuizing of ander transport
Op aanvraag.
Het tarief is afhankelijk van verschillende factoren.

Voor een ander verzoek of een offerte op maat kunt u per mail of telefonisch contact opnemen.

Betaling achteraf op factuur is alleen voor zakelijke klanten.

Wat zeggen klanten over ons!

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

Uitstekende service, met het aanvragen van de verwachte kosten, geen gezeur over hoe, wat, waar. De prijsopgaaf was ook de uiteindelijke prijs en na het uitwerken van de gegevens ook een snelle en heldere service.
Ook de communicatie was prima, zowel via mail als aan de telefoon, dus niet alleen LAST maar ook FAST minute service.

Op een moment waar tijd schaars is ben je hier bij het perfecte bedrijf. Altijd gelijk een prijs zodat je snel duidelijkheid hebt. Duidelijke afspraken over tijd en een goede afhandeling m.b.t. tracking link en email wanneer het pakket is afgeleverd met handtekening. zeker een aanrader!

Contact informatie

(+31) 6 13 35 25 77
info@atlaskoeriers.nl

BTW nummer: NL862169756B01
KvK nummer: 81649126
IBAN: NL32 BUNQ 2057 9500 34

Openingstijden

24/7 bereikbaar

Adres

Unit 28
Economiestraat 39
6433 KC Hoensbroek
Limburg – Nederland

Onze diensten

Sneltransport
Verhuizingen
Weekend leveringen
Lange afstand transport
Ander transport

Contactformulier