Koerier Sittard

Gecertificeerd en verzekerd

Professionele
voertuigen en chauffeurs

Betaalbaar, eerlijk, ervaren

Een koerier in Sittard voor uw particuliere en zakelijke zendingen

Heeft u een koerier in Sittard nodig om zorg te dragen voor uw particuliere of juist voor uw zakelijke zendingen? Atlas Koeriers levert diverse transportdiensten voor beide. Het transport kan een eenmalige zending van een pakketje van A naar B betreffen, maar ook is het mogelijk dat u op regelmatige basis gebruik wilt maken van onze koeriersdiensten. Ontdek op onze website het ruime aanbod aan diensten dat wij leveren. Geen zending is ons vreemd en ook bij extra wensen als een razendsnelle levering of bezorging in het weekend is Atlas Koeriers uw transportpartner. Als u nog twijfelt of wij de juiste partij voor u zijn, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen om de wensen die uw zendingen betreffen aan ons voor te leggen. Bent u reeds overtuigd? Meld dan uw zending simpelweg aan en wij gaan voor u aan de slag.

Offerte opvragen

Werkwijze

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

U zult per mail uw zending geconfirmeerd krijgen en u ontvangt dan tevens het mobiele telefoonnummer van onze koerier die de zending aflevert. Tevens ontvangt onze koerier uw contactgegevens en/of de contactgegevens van het afleveradres. Zo kunnen onduidelijkheden in adressering direct gesignaleerd en snel opgelost worden.

Uw zending wordt op het overeengekomen tijdstip opgehaald worden en bezorgd worden bij het door u opgegeven adres. Tevens zal er door de ontvanger van de zending getekend worden dat het transport in orde ontvangen is. Hiervan zult u binnen 24 uur een kopie ontvangen.

De voordelen van Atlas koeriers

24 uur per dag

Track en trace systeem

Leveringen op tijd

Een koeriersdienst in Sittard inschakelen

Ook wanneer u gaat verhuizen naar een andere woning of wanneer uw bedrijf in een ander pand gevestigd zal worden, kunt u ons als koeriersdienst in Sittard inschakelen. Bij ontruimingen en transport over lange afstanden binnen Europa kunt u eveneens terecht bij de professionele Atlas Koeriers. Wij hebben de nodige zorg besteed aan het selecteren van onze medewerkers, zodat wij u als klant kunnen verzekeren van diensten van hoge kwaliteit. Omdat er meerdere factoren een rol spelen bij het leveren van de bovengenoemde diensten en omdat elke situatie anders is, is het raadzaam om een offerte op maat aan te vragen. U kunt dit doen door het daarvoor bestemde online formulier in te vullen. Hoe meer informatie u ons geeft, des te beter kunnen wij een kostenplaatje opstellen. U mag uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen of ons een e-mail sturen om een offerte aan te vragen.

Atlas Koeriers als uw koeriersbedrijf in Sittard inzetten

Als u heeft besloten Atlas Koeriers als uw koeriersbedrijf in Sittard in te zetten, dan nemen wij u vele zorgen uit handen. Onze transporten zijn verzekerd en we beschikken over de certificaten en benodigde licenties om ons vak op de juiste wijze te kunnen uitvoeren. Ook onze chauffeurs hebben de vereiste papieren op zak en met hun dienstverlenende instelling zullen zij er alles aan doen om uw wensen die uw zendingen betreffen te vervullen. Aan de hand van de tracing link die u ontvangt, kunt u precies zien wat de status van uw zendingen is. De ontvanger zal zijn handtekening zetten als het pakket is aangekomen.