Sneltransport Geleen

Gecertificeerd en verzekerd

Professionele
voertuigen en chauffeurs

Betaalbaar, eerlijk, ervaren

Sneltransport in Geleen door een betrouwbare partij laten verzorgen

Als een u bezorgopdracht via sneltransport in Geleen wilt laten uitvoeren, dan is het van belang dat de ontvanger de zending binnen zeer korte tijd in zijn bezit heeft. U heeft een koeriersbedrijf nodig dat betrouwbaar is, zodat u ervan op aan kunt dat de gemaakte afspraken worden nagekomen. Atlas Koeriers is uw betrouwbare partij wanneer het aankomt op het transport van uw zendingen. Atlas Koeriers is zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Ook leveren wij gedurende weekenden en avonduren en dat is een heel groot voordeel wanneer het om een spoedlevering gaat. U zou er toch niet aan moeten denken dat uw pakket pas op maandag afgeleverd wordt, omdat u de zending op een vrijdag heeft aangemeld?

Offerte opvragen

Werkwijze

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

U zult per mail uw zending geconfirmeerd krijgen en u ontvangt dan tevens het mobiele telefoonnummer van onze koerier die de zending aflevert. Tevens ontvangt onze koerier uw contactgegevens en/of de contactgegevens van het afleveradres. Zo kunnen onduidelijkheden in adressering direct gesignaleerd en snel opgelost worden.

Uw zending wordt op het overeengekomen tijdstip opgehaald worden en bezorgd worden bij het door u opgegeven adres. Tevens zal er door de ontvanger van de zending getekend worden dat het transport in orde ontvangen is. Hiervan zult u binnen 24 uur een kopie ontvangen.

De voordelen van Atlas koeriers

24 uur per dag

Track en trace systeem

Leveringen op tijd

Spoedtransport in Geleen

Atlas Koeriers verzorgt spoedtransport in Geleen, maar ook voor andere soorten transport en bezorging kunt u bij ons professionele koeriersbedrijf terecht. Heeft u assistentie nodig bij het verpakken van uw zending? Verhuist uw bedrijf en kunt u hulp gebruiken bij het vervoeren van het bedrijfsmeubilair van pand A naar pand B of zoekt u een transporteur die bereid is uw eigendommen over een lange afstand binnen Europa te vervoeren? Zoek dan niet verder. Geen enkele zending is voor Atlas Koeriers te gek. U kunt uw wensen telefonisch of via een e-mail aan ons voorleggen. Wij kunnen ook vooraf een offerte op maat voor u opstellen, zodat u precies weet welke kosten uw transportwensen met zich mee zullen brengen.

Atlas Koeriers als uw partner bij sneltransport in de regio Geleen

Wanneer u een betrouwbare partij in de arm wilt nemen voor uw sneltransport in de regio Geleen, kies dan voor Atlas Koeriers. Wij beschikken niet alleen over de vereiste papieren om u goede service te kunnen verlenen, maar wij hebben ook jarenlange ervaring op het gebied van logistiek en transport. Onze koeriers zijn gecertificeerd, klantvriendelijk en hebben ruime kennis van zaken. Zo kunnen zij u, ongeacht uw transportwensen, een dienst van hoge kwaliteit leveren.