(+31) 6 13 35 25 77 info@atlaskoeriers.nl
Selecteer een pagina

Sneltransport in Geleen door een betrouwbare partij laten verzorgen

 
 

Als een u bezorgopdracht via sneltransport in Geleen wilt laten uitvoeren, dan is het van belang dat de ontvanger de zending binnen zeer korte tijd in zijn bezit heeft. U heeft een koeriersbedrijf nodig dat betrouwbaar is, zodat u ervan op aan kunt dat de gemaakte afspraken worden nagekomen. Atlas Koeriers is uw betrouwbare partij wanneer het aankomt op het transport van uw zendingen. Atlas Koeriers is zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Ook leveren wij gedurende weekenden en avonduren en dat is een heel groot voordeel wanneer het om een spoedlevering gaat. U zou er toch niet aan moeten denken dat uw pakket pas op maandag afgeleverd wordt, omdat u de zending op een vrijdag heeft aangemeld?

Spoedtransport in Geleen

Atlas Koeriers verzorgt spoedtransport in Geleen, maar ook voor andere soorten transport en bezorging kunt u bij ons professionele koeriersbedrijf terecht. Heeft u assistentie nodig bij het verpakken van uw zending? Verhuist uw bedrijf en kunt u hulp gebruiken bij het vervoeren van het bedrijfsmeubilair van pand A naar pand B of zoekt u een transporteur die bereid is uw eigendommen over een lange afstand binnen Europa te vervoeren? Zoek dan niet verder. Geen enkele zending is voor Atlas Koeriers te gek. U kunt uw wensen telefonisch of via een e-mail aan ons voorleggen. Wij kunnen ook vooraf een offerte op maat voor u opstellen, zodat u precies weet welke kosten uw transportwensen met zich mee zullen brengen.

Atlas Koeriers als uw partner bij sneltransport in de regio Geleen

Wanneer u een betrouwbare partij in de arm wilt nemen voor uw sneltransport in de regio Geleen, kies dan voor Atlas Koeriers. Wij beschikken niet alleen over de vereiste papieren om u goede service te kunnen verlenen, maar wij hebben ook jarenlange ervaring op het gebied van logistiek en transport. Onze koeriers zijn gecertificeerd, klantvriendelijk en hebben ruime kennis van zaken. Zo kunnen zij u, ongeacht uw transportwensen, een dienst van hoge kwaliteit leveren.

Lees meer

VERPAKKEN & UITPAKKEN

Lokale verhuizingen

Lange afstand transport

Alleen binnen Europa

Verhuizingen

Ontruimingen

Onze tarieven

Standaard
U geeft aan wanneer u het pakket door ons wil laten ophalen en wanneer wij het pakket dienen af te leveren.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief

Weekend bezorging
Hierbij is het mogelijk om een pakket tijdens het weekend te laten ophalen en/of te laten bezorgen.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief in heel Nederland
(+ weekendtoeslag van 25% )

Verhuizing of ander transport
Op aanvraag.
Het tarief is afhankelijk van verschillende factoren.

Voor een ander verzoek of een offerte op maat kunt u per mail of telefonisch contact opnemen.

Betaling achteraf op factuur is alleen voor zakelijke klanten.

Wat zeggen klanten over ons!

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

Uitstekende service, met het aanvragen van de verwachte kosten, geen gezeur over hoe, wat, waar. De prijsopgaaf was ook de uiteindelijke prijs en na het uitwerken van de gegevens ook een snelle en heldere service.
Ook de communicatie was prima, zowel via mail als aan de telefoon, dus niet alleen LAST maar ook FAST minute service.

Op een moment waar tijd schaars is ben je hier bij het perfecte bedrijf. Altijd gelijk een prijs zodat je snel duidelijkheid hebt. Duidelijke afspraken over tijd en een goede afhandeling m.b.t. tracking link en email wanneer het pakket is afgeleverd met handtekening. zeker een aanrader!

Contact informatie

(+31) 6 13 35 25 77
info@atlaskoeriers.nl

BTW nummer: NL862169756B01
KvK nummer: 81649126
IBAN: NL32 BUNQ 2057 9500 34

Openingstijden

24/7 bereikbaar

Adres

Unit 28
Economiestraat 39
6433 KC Hoensbroek
Limburg – Nederland

Onze diensten

Sneltransport
Verhuizingen
Weekend leveringen
Lange afstand transport
Ander transport

Contactformulier