(+31) 6 13 35 25 77 info@atlaskoeriers.nl
Selecteer een pagina

Sneltransport in Heerlen verzorgd door Atlas Koeriers

 
 

Wanneer u een zending heeft die met spoed geleverd dient te worden, kunt u Atlas Koeriers inschakelen. Als u uw wensen aan ons doorgeeft, dan komen wij in actie. Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar om uw zendingen op de door u opgegeven locatie af te leveren. U kunt uw zending aanmelden via de website, maar u kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om de benodigde gegevens die de zending betreffen met ons te delen. Onze professionele medewerkers zullen het transport na uw goedkeuring direct in gang zetten. Wij leveren ook ’s avonds en in het weekend, zodat er bij sneltransport in Heerlen geen kostbare tijd verloren gaan door het bezorgen op een tijdstip dat buiten reguliere werktijden valt.

Spoedtransport in Heerlen

Voor zendingen die middels spoedtransport in Heerlen afgeleverd moeten worden, is Atlas Koeriers een betrouwbare partij met vakkundige medewerkers. Wij zijn in het bezit van de essentiële certificaten en licenties om u een eersteklas dienst te kunnen leveren. Ook hebben wij onze chauffeurs met grote zorgvuldigheid uitgekozen. Zij zijn ervaren en hebben het vermogen om snel te schakelen, zodat zij de diverse transportklussen op een efficiënte manier kunnen aanpakken. Daarnaast staan servicegerichtheid en klantvriendelijkheid bij ons bedrijf hoog in het vaandel. Wanneer u kiest voor onze services, heeft u één vast aanspreekpunt. Onze chauffeur die uw pakket vervoert heeft de mogelijkheid om rechtstreeks met u in contact te treden, zodat eventuele onduidelijkheden of problemen onderweg direct met u besproken kunnen worden en de opties om het euvel op te lossen meteen kunnen worden doorgenomen.

Een razendsnelle levering door middel van sneltransport in de regio Heerlen

Atlas Koeriers is dé partij voor sneltransport in de regio Heerlen, maar ook voor reguliere zendingen, zakelijke zendingen en transport over langere afstanden kan Atlas Koeriers u van dienst zijn. Neem eens de tijd om onze website te bekijken en ontdek de verscheidenheid aan bezorgdiensten die wij leveren. Als u speciale wensen heeft, dan kunt u deze aan ons voorleggen en een offerte op maat aanvragen. Heeft u hulp nodig bij een ontruiming of verhuizing? Laat het ons weten en we bieden een passende oplossing. Geen enkele zending is ons te gek.

Lees meer

VERPAKKEN & UITPAKKEN

Lokale verhuizingen

Lange afstand transport

Alleen binnen Europa

Verhuizingen

Ontruimingen

Onze tarieven

Standaard
U geeft aan wanneer u het pakket door ons wil laten ophalen en wanneer wij het pakket dienen af te leveren.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief

Weekend bezorging
Hierbij is het mogelijk om een pakket tijdens het weekend te laten ophalen en/of te laten bezorgen.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief in heel Nederland
(+ weekendtoeslag van 25% )

Verhuizing of ander transport
Op aanvraag.
Het tarief is afhankelijk van verschillende factoren.

Voor een ander verzoek of een offerte op maat kunt u per mail of telefonisch contact opnemen.

Betaling achteraf op factuur is alleen voor zakelijke klanten.

Wat zeggen klanten over ons!

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

Uitstekende service, met het aanvragen van de verwachte kosten, geen gezeur over hoe, wat, waar. De prijsopgaaf was ook de uiteindelijke prijs en na het uitwerken van de gegevens ook een snelle en heldere service.
Ook de communicatie was prima, zowel via mail als aan de telefoon, dus niet alleen LAST maar ook FAST minute service.

Op een moment waar tijd schaars is ben je hier bij het perfecte bedrijf. Altijd gelijk een prijs zodat je snel duidelijkheid hebt. Duidelijke afspraken over tijd en een goede afhandeling m.b.t. tracking link en email wanneer het pakket is afgeleverd met handtekening. zeker een aanrader!

Contact informatie

(+31) 6 13 35 25 77
info@atlaskoeriers.nl

BTW nummer: NL862169756B01
KvK nummer: 81649126
IBAN: NL32 BUNQ 2057 9500 34

Openingstijden

24/7 bereikbaar

Adres

Unit 28
Economiestraat 39
6433 KC Hoensbroek
Limburg – Nederland

Onze diensten

Sneltransport
Verhuizingen
Weekend leveringen
Lange afstand transport
Ander transport

Contactformulier