Sneltransport Heerlen

Gecertificeerd en verzekerd

Professionele
voertuigen en chauffeurs

Betaalbaar, eerlijk, ervaren

Sneltransport in Heerlen verzorgd door Atlas Koeriers

Wanneer u een zending heeft die met spoed geleverd dient te worden, kunt u Atlas Koeriers inschakelen. Als u uw wensen aan ons doorgeeft, dan komen wij in actie. Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar om uw zendingen op de door u opgegeven locatie af te leveren. U kunt uw zending aanmelden via de website, maar u kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om de benodigde gegevens die de zending betreffen met ons te delen. Onze professionele medewerkers zullen het transport na uw goedkeuring direct in gang zetten. Wij leveren ook ’s avonds en in het weekend, zodat er bij sneltransport in Heerlen geen kostbare tijd verloren gaan door het bezorgen op een tijdstip dat buiten reguliere werktijden valt.

Offerte opvragen

Werkwijze

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

U zult per mail uw zending geconfirmeerd krijgen en u ontvangt dan tevens het mobiele telefoonnummer van onze koerier die de zending aflevert. Tevens ontvangt onze koerier uw contactgegevens en/of de contactgegevens van het afleveradres. Zo kunnen onduidelijkheden in adressering direct gesignaleerd en snel opgelost worden.

Uw zending wordt op het overeengekomen tijdstip opgehaald worden en bezorgd worden bij het door u opgegeven adres. Tevens zal er door de ontvanger van de zending getekend worden dat het transport in orde ontvangen is. Hiervan zult u binnen 24 uur een kopie ontvangen.

De voordelen van Atlas koeriers

24 uur per dag

Track en trace systeem

Leveringen op tijd

Spoedtransport in Heerlen

Voor zendingen die middels spoedtransport in Heerlen afgeleverd moeten worden, is Atlas Koeriers een betrouwbare partij met vakkundige medewerkers. Wij zijn in het bezit van de essentiële certificaten en licenties om u een eersteklas dienst te kunnen leveren. Ook hebben wij onze chauffeurs met grote zorgvuldigheid uitgekozen. Zij zijn ervaren en hebben het vermogen om snel te schakelen, zodat zij de diverse transportklussen op een efficiënte manier kunnen aanpakken. Daarnaast staan servicegerichtheid en klantvriendelijkheid bij ons bedrijf hoog in het vaandel. Wanneer u kiest voor onze services, heeft u één vast aanspreekpunt. Onze chauffeur die uw pakket vervoert heeft de mogelijkheid om rechtstreeks met u in contact te treden, zodat eventuele onduidelijkheden of problemen onderweg direct met u besproken kunnen worden en de opties om het euvel op te lossen meteen kunnen worden doorgenomen.

Een razendsnelle levering door middel van sneltransport in de regio Heerlen

Atlas Koeriers is dé partij voor sneltransport in de regio Heerlen, maar ook voor reguliere zendingen, zakelijke zendingen en transport over langere afstanden kan Atlas Koeriers u van dienst zijn. Neem eens de tijd om onze website te bekijken en ontdek de verscheidenheid aan bezorgdiensten die wij leveren. Als u speciale wensen heeft, dan kunt u deze aan ons voorleggen en een offerte op maat aanvragen. Heeft u hulp nodig bij een ontruiming of verhuizing? Laat het ons weten en we bieden een passende oplossing. Geen enkele zending is ons te gek.