(+31) 6 13 35 25 77 info@atlaskoeriers.nl
Selecteer een pagina

Atlas Koeriers voor sneltransport in Hoensbroek

 
 

Atlas Koeriers kan fungeren als uw betrouwbare partner voor sneltransport in Hoensbroek en omgeving. Onze chauffeurs bieden u de ideale oplossing als u een pakket binnen zeer korte tijd ergens wilt laten afleveren. U kunt uw spoedzending bij ons aanmelden door telefonisch contact met ons op te nemen, maar u kunt uw zending ook via de website aanmelden. Zodra het transport in gang is gezet, ontvangt u een link waarmee u uw pakket kunt volgen. U weet dan precies wanneer de ontvanger de zending kan verwachten. De ontvanger zal een handtekening zetten als het pakket in goede orde is aangekomen en u krijgt een kopie van deze bevestiging toegezonden.

Spoedtransport in Hoensbroek

U kunt het spoedtransport in Hoensbroek met een gerust hart uit handen geven aan Atlas Koeriers. Onze ervaren chauffeurs zijn met zorg geselecteerd en beschikken over voldoende ervaring en kennis om tegemoet te komen aan de uiteenlopende wensen en eisen van onze klanten. Zij bezitten de nodige certificaten en werken volgens de gestelde richtlijnen. Daarnaast zijn onze koeriers representatief en ze hebben een dienstverlenende instelling. U ontvangt het telefoonnummer van de koerier die uw pakketten vervoert en hij zal uw contactgegevens ontvangen, zodat er bij een eventuele onduidelijkheid snel geschakeld kan worden zonder de tussenkomst van andere personen.

Sneltransport in de regio Hoensbroek

U kunt voor sneltransport in de regio Hoensbroek terecht bij de ervaren Atlas Koeriers, maar ook voor andere projecten waarbij u een helpende hand kunt gebruiken, staat ons team voor u klaar. Zo kunnen wij uw eigendommen naar uw nieuwe woning vervoeren, uw zakelijke zendingen voor u verzorgen en een pakket naar een ander land binnen Europa brengen. U kunt alvorens u uw zending aanmeldt een offerte op maat door ons laten maken, zodat u de kosten vooraf al inzichtelijk heeft. Ook als uw wensen afwijken van de diensten die u op de website vindt, kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te nemen.

Lees meer

VERPAKKEN & UITPAKKEN

Lokale verhuizingen

Lange afstand transport

Alleen binnen Europa

Verhuizingen

Ontruimingen

Onze tarieven

Standaard
U geeft aan wanneer u het pakket door ons wil laten ophalen en wanneer wij het pakket dienen af te leveren.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief

Weekend bezorging
Hierbij is het mogelijk om een pakket tijdens het weekend te laten ophalen en/of te laten bezorgen.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief in heel Nederland
(+ weekendtoeslag van 25% )

Verhuizing of ander transport
Op aanvraag.
Het tarief is afhankelijk van verschillende factoren.

Voor een ander verzoek of een offerte op maat kunt u per mail of telefonisch contact opnemen.

Betaling achteraf op factuur is alleen voor zakelijke klanten.

Wat zeggen klanten over ons!

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

Uitstekende service, met het aanvragen van de verwachte kosten, geen gezeur over hoe, wat, waar. De prijsopgaaf was ook de uiteindelijke prijs en na het uitwerken van de gegevens ook een snelle en heldere service.
Ook de communicatie was prima, zowel via mail als aan de telefoon, dus niet alleen LAST maar ook FAST minute service.

Op een moment waar tijd schaars is ben je hier bij het perfecte bedrijf. Altijd gelijk een prijs zodat je snel duidelijkheid hebt. Duidelijke afspraken over tijd en een goede afhandeling m.b.t. tracking link en email wanneer het pakket is afgeleverd met handtekening. zeker een aanrader!

Contact informatie

(+31) 6 13 35 25 77
info@atlaskoeriers.nl

BTW nummer: NL862169756B01
KvK nummer: 81649126
IBAN: NL32 BUNQ 2057 9500 34

Openingstijden

24/7 bereikbaar

Adres

Unit 28
Economiestraat 39
6433 KC Hoensbroek
Limburg – Nederland

Onze diensten

Sneltransport
Verhuizingen
Weekend leveringen
Lange afstand transport
Ander transport

Contactformulier