Sneltransport Kerkrade

Gecertificeerd en verzekerd

Professionele
voertuigen en chauffeurs

Betaalbaar, eerlijk, ervaren

Schakelt u Atlas Koeriers in voor sneltransport in Kerkrade?

Heeft u een zending die met hoge urgentie verzonden dient te worden? Roep dan de hulp in van Atlas Koeriers. Dit professionele koeriersbedrijf zal alles in het werk stellen om uw pakket in een razend tempo bij de begunstigde te krijgen. Het maakt hierbij niet uit of het om een zakelijke zending gaat of dat u particulier iets wilt laten afleveren. Onze chauffeurs zijn bekend in de regio en hun voertuigen zijn uitgerust met een goed navigatiesysteem, zodat het sneltransport in Kerkrade geen onnodige vertraging hoeft op te lopen bij het vinden van het afleveradres. Uw kunt uw spoedzending aanmelden via de website of u kunt telefonisch contact met ons opnemen om de verzendgegevens met ons te delen. Zodra wij uw goedkeuring voor de zending hebben ontvangen, zetten we het sneltransport in gang.

Offerte opvragen

Werkwijze

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

U zult per mail uw zending geconfirmeerd krijgen en u ontvangt dan tevens het mobiele telefoonnummer van onze koerier die de zending aflevert. Tevens ontvangt onze koerier uw contactgegevens en/of de contactgegevens van het afleveradres. Zo kunnen onduidelijkheden in adressering direct gesignaleerd en snel opgelost worden.

Uw zending wordt op het overeengekomen tijdstip opgehaald worden en bezorgd worden bij het door u opgegeven adres. Tevens zal er door de ontvanger van de zending getekend worden dat het transport in orde ontvangen is. Hiervan zult u binnen 24 uur een kopie ontvangen.

De voordelen van Atlas koeriers

24 uur per dag

Track en trace systeem

Leveringen op tijd

Schakelt u Atlas Koeriers in voor sneltransport in Kerkrade?

Voor spoedtransport in Kerkrade is Atlas Koeriers de aangewezen partij om uw pakket af te leveren. Onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs weten van aanpakken en zullen naast hun klantvriendelijke aanpak hun opgedane kennis inzetten om zo effici├źnt mogelijk te werk te gaan. U kunt de chauffeur die uw zending verzorgt volgen middels een tracking link en de betreffende chauffeur kan rechtstreeks contact met u opnemen, mochten er onverhoopt toch nog onduidelijkheden zijn over de adressering.

Sneltransport in de regio Kerkrade door Atlas Koeriers

U kunt sneltransport in de regio Kerkrade uitbesteden aan Atlas Koeriers, maar ook voor overige transportopdrachten bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Wij ontfermen ons over particuliere zendingen, zakelijke zendingen, bieden assistentie bij het verpakken en uitpakken van de te verzenden items en we kunnen u behulpzaam zijn bij grotere projecten als ontruimingen en verhuizingen. Via het contactformulier op onze website kunt u een offerte op maat aanvragen, zodat u inzichtelijk heeft welk kostenplaatje er hangt aan de diensten die u door Atlas Koeriers wilt laten verzorgen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.