(+31) 6 13 35 25 77 info@atlaskoeriers.nl
Selecteer een pagina

Schakelt u Atlas Koeriers in voor sneltransport in Kerkrade?

 
 

Heeft u een zending die met hoge urgentie verzonden dient te worden? Roep dan de hulp in van Atlas Koeriers. Dit professionele koeriersbedrijf zal alles in het werk stellen om uw pakket in een razend tempo bij de begunstigde te krijgen. Het maakt hierbij niet uit of het om een zakelijke zending gaat of dat u particulier iets wilt laten afleveren. Onze chauffeurs zijn bekend in de regio en hun voertuigen zijn uitgerust met een goed navigatiesysteem, zodat het sneltransport in Kerkrade geen onnodige vertraging hoeft op te lopen bij het vinden van het afleveradres. Uw kunt uw spoedzending aanmelden via de website of u kunt telefonisch contact met ons opnemen om de verzendgegevens met ons te delen. Zodra wij uw goedkeuring voor de zending hebben ontvangen, zetten we het sneltransport in gang.

Spoedtransport in Kerkrade

Voor spoedtransport in Kerkrade is Atlas Koeriers de aangewezen partij om uw pakket af te leveren. Onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs weten van aanpakken en zullen naast hun klantvriendelijke aanpak hun opgedane kennis inzetten om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. U kunt de chauffeur die uw zending verzorgt volgen middels een tracking link en de betreffende chauffeur kan rechtstreeks contact met u opnemen, mochten er onverhoopt toch nog onduidelijkheden zijn over de adressering.

Sneltransport in de regio Kerkrade door Atlas Koeriers

U kunt sneltransport in de regio Kerkrade uitbesteden aan Atlas Koeriers, maar ook voor overige transportopdrachten bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Wij ontfermen ons over particuliere zendingen, zakelijke zendingen, bieden assistentie bij het verpakken en uitpakken van de te verzenden items en we kunnen u behulpzaam zijn bij grotere projecten als ontruimingen en verhuizingen. Via het contactformulier op onze website kunt u een offerte op maat aanvragen, zodat u inzichtelijk heeft welk kostenplaatje er hangt aan de diensten die u door Atlas Koeriers wilt laten verzorgen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Lees meer

VERPAKKEN & UITPAKKEN

Lokale verhuizingen

Lange afstand transport

Alleen binnen Europa

Verhuizingen

Ontruimingen

Onze tarieven

Standaard
U geeft aan wanneer u het pakket door ons wil laten ophalen en wanneer wij het pakket dienen af te leveren.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief

Weekend bezorging
Hierbij is het mogelijk om een pakket tijdens het weekend te laten ophalen en/of te laten bezorgen.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief in heel Nederland
(+ weekendtoeslag van 25% )

Verhuizing of ander transport
Op aanvraag.
Het tarief is afhankelijk van verschillende factoren.

Voor een ander verzoek of een offerte op maat kunt u per mail of telefonisch contact opnemen.

Betaling achteraf op factuur is alleen voor zakelijke klanten.

Wat zeggen klanten over ons!

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

Uitstekende service, met het aanvragen van de verwachte kosten, geen gezeur over hoe, wat, waar. De prijsopgaaf was ook de uiteindelijke prijs en na het uitwerken van de gegevens ook een snelle en heldere service.
Ook de communicatie was prima, zowel via mail als aan de telefoon, dus niet alleen LAST maar ook FAST minute service.

Op een moment waar tijd schaars is ben je hier bij het perfecte bedrijf. Altijd gelijk een prijs zodat je snel duidelijkheid hebt. Duidelijke afspraken over tijd en een goede afhandeling m.b.t. tracking link en email wanneer het pakket is afgeleverd met handtekening. zeker een aanrader!

Contact informatie

(+31) 6 13 35 25 77
info@atlaskoeriers.nl

BTW nummer: NL862169756B01
KvK nummer: 81649126
IBAN: NL32 BUNQ 2057 9500 34

Openingstijden

24/7 bereikbaar

Adres

Unit 28
Economiestraat 39
6433 KC Hoensbroek
Limburg – Nederland

Onze diensten

Sneltransport
Verhuizingen
Weekend leveringen
Lange afstand transport
Ander transport

Contactformulier