(+31) 6 13 35 25 77 info@atlaskoeriers.nl
Selecteer een pagina

Sneltransport in Maastricht inschakelen

 
 

Bij Atlas Koeriers kunt u terecht voor uiteenlopende transportdiensten. Denk bijvoorbeeld aan het halen en brengen van pakketjes, het helpen bij verhuizingen of het zorgdragen voor het ontruimen van een pand. Ook wanneer u een transportopdracht heeft die niet kan wachten, kunt u rekenen op de medewerkers van Atlas Koeriers. Wij verzorgen sneltransport in Maastricht en omgeving en wij kunnen desgewenst uw goederen in het weekend ophalen of afleveren. Geen enkele transportklus is ons vreemd en ons professionele team weet in uiteenlopende omstandigheden snel en adequaat te handelen. Heeft u een zending waar haast bij is? Neem dan contact op met onze servicemedewerkers en vraag naar de mogelijkheden.

Atlas Koeriers verzorgt spoedtransport in Maastricht

Atlas Koeriers verzorgt naast regulier transport spoedtransport in Maastricht. Onze chauffeurs zijn in het bezit van de benodigde certificaten, zijn klantvriendelijk en stressbestendig. Die laatste eigenschap komt goed van pas wanneer het een spoedzending betreft. Er dient namelijk snel geschakeld en gehandeld te worden en daarnaast is het ook nog eens van groot belang dat er met zorg met uw goederen wordt omgegaan. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar en dat is wel zo handig als er haast geboden is bij een zending. Neem contact met ons op om de informatie die de zending betreft aan ons door te geven en wij zullen zorgen dat het pakket binnen no time op de plaats van bestemming wordt afgeleverd.

Sneltransport in de regio Maastricht gebruiken

U kunt ons sneltransport in de regio Maastricht gebruiken, maar ook voor andere transportdiensten in de omgeving is Atlas Koeriers uw betrouwbare partij. Zo kunnen wij u terzijde staan bij het verpakken en uitpakken van uw bezittingen bij bijvoorbeeld een verhuizing, kunnen wij uw zakelijke zendingen verzorgen en bieden wij transport naar en van andere Europese landen aan. Raadpleeg onze website eens om over de verschillende opties te lezen of neem telefonisch contact met ons op de mogelijkheden door te nemen. U kunt via de website een offerte op maat aanvragen. Wij zullen u zo snel mogelijk inzicht geven in de kosten die de door u gewenste dienst met zich meebrengt.

Lees meer

VERPAKKEN & UITPAKKEN

Lokale verhuizingen

Lange afstand transport

Alleen binnen Europa

Verhuizingen

Ontruimingen

Onze tarieven

Standaard
U geeft aan wanneer u het pakket door ons wil laten ophalen en wanneer wij het pakket dienen af te leveren.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief

Weekend bezorging
Hierbij is het mogelijk om een pakket tijdens het weekend te laten ophalen en/of te laten bezorgen.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief in heel Nederland
(+ weekendtoeslag van 25% )

Verhuizing of ander transport
Op aanvraag.
Het tarief is afhankelijk van verschillende factoren.

Voor een ander verzoek of een offerte op maat kunt u per mail of telefonisch contact opnemen.

Betaling achteraf op factuur is alleen voor zakelijke klanten.

Wat zeggen klanten over ons!

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

Uitstekende service, met het aanvragen van de verwachte kosten, geen gezeur over hoe, wat, waar. De prijsopgaaf was ook de uiteindelijke prijs en na het uitwerken van de gegevens ook een snelle en heldere service.
Ook de communicatie was prima, zowel via mail als aan de telefoon, dus niet alleen LAST maar ook FAST minute service.

Op een moment waar tijd schaars is ben je hier bij het perfecte bedrijf. Altijd gelijk een prijs zodat je snel duidelijkheid hebt. Duidelijke afspraken over tijd en een goede afhandeling m.b.t. tracking link en email wanneer het pakket is afgeleverd met handtekening. zeker een aanrader!

Contact informatie

(+31) 6 13 35 25 77
info@atlaskoeriers.nl

BTW nummer: NL862169756B01
KvK nummer: 81649126
IBAN: NL32 BUNQ 2057 9500 34

Openingstijden

24/7 bereikbaar

Adres

Unit 28
Economiestraat 39
6433 KC Hoensbroek
Limburg – Nederland

Onze diensten

Sneltransport
Verhuizingen
Weekend leveringen
Lange afstand transport
Ander transport

Contactformulier