Sneltransport Maastricht

Gecertificeerd en verzekerd

Professionele
voertuigen en chauffeurs

Betaalbaar, eerlijk, ervaren

Sneltransport in Maastricht inschakelen

Bij Atlas Koeriers kunt u terecht voor uiteenlopende transportdiensten. Denk bijvoorbeeld aan het halen en brengen van pakketjes, het helpen bij verhuizingen of het zorgdragen voor het ontruimen van een pand. Ook wanneer u een transportopdracht heeft die niet kan wachten, kunt u rekenen op de medewerkers van Atlas Koeriers. Wij verzorgen sneltransport in Maastricht en omgeving en wij kunnen desgewenst uw goederen in het weekend ophalen of afleveren. Geen enkele transportklus is ons vreemd en ons professionele team weet in uiteenlopende omstandigheden snel en adequaat te handelen. Heeft u een zending waar haast bij is? Neem dan contact op met onze servicemedewerkers en vraag naar de mogelijkheden.

Offerte opvragen

Werkwijze

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

U zult per mail uw zending geconfirmeerd krijgen en u ontvangt dan tevens het mobiele telefoonnummer van onze koerier die de zending aflevert. Tevens ontvangt onze koerier uw contactgegevens en/of de contactgegevens van het afleveradres. Zo kunnen onduidelijkheden in adressering direct gesignaleerd en snel opgelost worden.

Uw zending wordt op het overeengekomen tijdstip opgehaald worden en bezorgd worden bij het door u opgegeven adres. Tevens zal er door de ontvanger van de zending getekend worden dat het transport in orde ontvangen is. Hiervan zult u binnen 24 uur een kopie ontvangen.

De voordelen van Atlas koeriers

24 uur per dag

Track en trace systeem

Leveringen op tijd

Atlas Koeriers verzorgt spoedtransport in Maastricht

Atlas Koeriers verzorgt naast regulier transport spoedtransport in Maastricht. Onze chauffeurs zijn in het bezit van de benodigde certificaten, zijn klantvriendelijk en stressbestendig. Die laatste eigenschap komt goed van pas wanneer het een spoedzending betreft. Er dient namelijk snel geschakeld en gehandeld te worden en daarnaast is het ook nog eens van groot belang dat er met zorg met uw goederen wordt omgegaan. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar en dat is wel zo handig als er haast geboden is bij een zending. Neem contact met ons op om de informatie die de zending betreft aan ons door te geven en wij zullen zorgen dat het pakket binnen no time op de plaats van bestemming wordt afgeleverd.

Sneltransport in de regio Maastricht gebruiken

U kunt ons sneltransport in de regio Maastricht gebruiken, maar ook voor andere transportdiensten in de omgeving is Atlas Koeriers uw betrouwbare partij. Zo kunnen wij u terzijde staan bij het verpakken en uitpakken van uw bezittingen bij bijvoorbeeld een verhuizing, kunnen wij uw zakelijke zendingen verzorgen en bieden wij transport naar en van andere Europese landen aan. Raadpleeg onze website eens om over de verschillende opties te lezen of neem telefonisch contact met ons op de mogelijkheden door te nemen. U kunt via de website een offerte op maat aanvragen. Wij zullen u zo snel mogelijk inzicht geven in de kosten die de door u gewenste dienst met zich meebrengt.