(+31) 6 13 35 25 77 info@atlaskoeriers.nl
Selecteer een pagina

Sneltransport in Roermond uitbesteden aan Atlas Koeriers

 
 

Heeft u een pakket klaarliggen dat met grote urgentie bezorgd moet worden? Dan kunt u kiezen voor sneltransport in Roermond. Atlas Koeriers verzorgt spoedzendingen in de regio. Meld uw zending aan en wij gaan meteen voor u aan de slag. U kunt uw zending telefonisch bij Atlas Koeriers aanmelden of u kunt uw wensen via het contactformulier op de website met ons delen. Onze ervaren chauffeurs zullen uw pakket met zorg vervoeren en afleveren op de gekozen bestemming op de overeengekomen tijd. Op de website van Atlas Koeriers kunt u informatie vinden over de verschillende diensten die dit integere koeriersbedrijf levert. Ook voor zaken als zakelijke zendingen en pakketten die op een adres binnen een ander Europees land dan Nederland bezorgd dienen te worden, kunt u op ons rekenen.

Spoedtransport in Roermond

Atlas Koeriers is uw partner wanneer het aankomt op het transport van uw eigendommen, zo ook op spoedtransport in Roermond. Onze gecertificeerde koeriers zullen hun ervaring en kennis van de branche inzetten om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Naast het leveren van diensten van topkwaliteit zijn klanttevredenheid en een persoonlijke aanpak de norm voor onze werkwijze. Als u gebruikmaakt van onze services, dan zult u een contactpersoon toegewezen krijgen via wie de communicatie die uw zendingen betreffen verloopt. Ook zal u met de betreffende koerier uw contactgegevens uitwisselen, zodat er bij onvoorziene omstandigheden snel contact gelegd kan worden en een passende oplossing kan worden aangeboden.

Gebruikmaken van sneltransport in de regio Roermond

U kunt gebruikmaken van sneltransport in de regio Roermond door Atlas Koeriers in te schakelen. Onze dienstverlening gaat vele malen verder dan het vervoeren van een pakket van A naar B. U kunt eveneens een beroep doen op ons vakkundige team wanneer u ondersteuning wenst bij een verhuizing of ontruiming. Ook assisteren wij u graag bij het verpakken van uw zending of het uitpakken ervan. Neem gerust contact op met onze klantenservice om te zien welke opties er allemaal zijn. U kunt een offerte op maat laten maken, zodat u niet alleen weet welke diensten u kunt verwachten, maar ook exact weet hoe het financiële plaatje eruitziet.

Lees meer

VERPAKKEN & UITPAKKEN

Lokale verhuizingen

Lange afstand transport

Alleen binnen Europa

Verhuizingen

Ontruimingen

Onze tarieven

Standaard
U geeft aan wanneer u het pakket door ons wil laten ophalen en wanneer wij het pakket dienen af te leveren.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief

Weekend bezorging
Hierbij is het mogelijk om een pakket tijdens het weekend te laten ophalen en/of te laten bezorgen.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief in heel Nederland
(+ weekendtoeslag van 25% )

Verhuizing of ander transport
Op aanvraag.
Het tarief is afhankelijk van verschillende factoren.

Voor een ander verzoek of een offerte op maat kunt u per mail of telefonisch contact opnemen.

Betaling achteraf op factuur is alleen voor zakelijke klanten.

Wat zeggen klanten over ons!

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

Uitstekende service, met het aanvragen van de verwachte kosten, geen gezeur over hoe, wat, waar. De prijsopgaaf was ook de uiteindelijke prijs en na het uitwerken van de gegevens ook een snelle en heldere service.
Ook de communicatie was prima, zowel via mail als aan de telefoon, dus niet alleen LAST maar ook FAST minute service.

Op een moment waar tijd schaars is ben je hier bij het perfecte bedrijf. Altijd gelijk een prijs zodat je snel duidelijkheid hebt. Duidelijke afspraken over tijd en een goede afhandeling m.b.t. tracking link en email wanneer het pakket is afgeleverd met handtekening. zeker een aanrader!

Contact informatie

(+31) 6 13 35 25 77
info@atlaskoeriers.nl

BTW nummer: NL862169756B01
KvK nummer: 81649126
IBAN: NL32 BUNQ 2057 9500 34

Openingstijden

24/7 bereikbaar

Adres

Unit 28
Economiestraat 39
6433 KC Hoensbroek
Limburg – Nederland

Onze diensten

Sneltransport
Verhuizingen
Weekend leveringen
Lange afstand transport
Ander transport

Contactformulier