(+31) 6 13 35 25 77 info@atlaskoeriers.nl
Selecteer een pagina

Sneltransport in Sittard

 
 

Hoe uw vervoerswensen er ook uitzien en welk type zending u ook wilt laten ophalen en bezorgen, Atlas Koeriers is uw professionele partner op het gebied van transport en logistiek. Wij hebben niet alleen de benodigde papieren op zak om echt vakwerk te kunnen leveren, maar we hebben ook nog eens jarenlange ervaring opgedaan in deze branche. Door de vaardigheden die wij in de loop der tijd hebben opgedaan, weten wij precies hoe we doeltreffend te werk kunnen gaan bij diverse typen transport. Of het nu gaat om sneltransport in Sittard, ondersteuning bij een lokale verhuizing of het ontruimen van een bedrijfspand, Atlas Koeriers is uw betrouwbare partner.

Spoedtransport in Sittard laten verzorgen door Atlas Koeriers

U kunt uw spoedtransport in Sittard laten verzorgen door Atlas Koeriers. Door goede wegenkennis en gedegen navigatieapparatuur zal er geen tijd verloren gaan door het moeten zoeken naar de bestemming van uw zending. Wij leveren doordeweeks, ’s avonds en in het weekend. U kunt ons 24 uur per dag bereiken en wij staan zeven dagen per week tot uw dienst en dat is wel zo fijn als het een sneltransport betreft. Door ons track-en-tracesysteem kunt u exact zien waar onze chauffeur zich met uw zending bevindt. Dit is fijn voor zowel de verzender als de ontvanger van het pakket. Nadat uw zending door de ontvanger is aangenomen, zal er een handtekening voor ontvangst worden gezet.

Sneltransport in de regio Sittard is slechts één van onze vele diensten

Atlas Koeriers levert diverse diensten op het gebied van transport, waarvan sneltransport in de regio Sittard er slechts één is. U kunt zich tot ons wenden voor zakelijke zendingen, voor hulp bij het verpakken en uitpakken van uw zendingen en ook voor het vervoer van uw eigendommen bij een verhuizing staan onze medewerkers voor u klaar. De transporten die u door ons laat verzorgen zijn verzekerd, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over onvoorziene kosten in geval van schade aan uw zendingen.

Lees meer

VERPAKKEN & UITPAKKEN

Lokale verhuizingen

Lange afstand transport

Alleen binnen Europa

Verhuizingen

Ontruimingen

Onze tarieven

Standaard
U geeft aan wanneer u het pakket door ons wil laten ophalen en wanneer wij het pakket dienen af te leveren.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief

Weekend bezorging
Hierbij is het mogelijk om een pakket tijdens het weekend te laten ophalen en/of te laten bezorgen.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief in heel Nederland
(+ weekendtoeslag van 25% )

Verhuizing of ander transport
Op aanvraag.
Het tarief is afhankelijk van verschillende factoren.

Voor een ander verzoek of een offerte op maat kunt u per mail of telefonisch contact opnemen.

Betaling achteraf op factuur is alleen voor zakelijke klanten.

Wat zeggen klanten over ons!

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

Uitstekende service, met het aanvragen van de verwachte kosten, geen gezeur over hoe, wat, waar. De prijsopgaaf was ook de uiteindelijke prijs en na het uitwerken van de gegevens ook een snelle en heldere service.
Ook de communicatie was prima, zowel via mail als aan de telefoon, dus niet alleen LAST maar ook FAST minute service.

Op een moment waar tijd schaars is ben je hier bij het perfecte bedrijf. Altijd gelijk een prijs zodat je snel duidelijkheid hebt. Duidelijke afspraken over tijd en een goede afhandeling m.b.t. tracking link en email wanneer het pakket is afgeleverd met handtekening. zeker een aanrader!

Contact informatie

(+31) 6 13 35 25 77
info@atlaskoeriers.nl

BTW nummer: NL862169756B01
KvK nummer: 81649126
IBAN: NL32 BUNQ 2057 9500 34

Openingstijden

24/7 bereikbaar

Adres

Unit 28
Economiestraat 39
6433 KC Hoensbroek
Limburg – Nederland

Onze diensten

Sneltransport
Verhuizingen
Weekend leveringen
Lange afstand transport
Ander transport

Contactformulier