Sneltransport Sittard

Gecertificeerd en verzekerd

Professionele
voertuigen en chauffeurs

Betaalbaar, eerlijk, ervaren

Sneltransport in Sittard

Hoe uw vervoerswensen er ook uitzien en welk type zending u ook wilt laten ophalen en bezorgen, Atlas Koeriers is uw professionele partner op het gebied van transport en logistiek. Wij hebben niet alleen de benodigde papieren op zak om echt vakwerk te kunnen leveren, maar we hebben ook nog eens jarenlange ervaring opgedaan in deze branche. Door de vaardigheden die wij in de loop der tijd hebben opgedaan, weten wij precies hoe we doeltreffend te werk kunnen gaan bij diverse typen transport. Of het nu gaat om sneltransport in Sittard, ondersteuning bij een lokale verhuizing of het ontruimen van een bedrijfspand, Atlas Koeriers is uw betrouwbare partner.

Offerte opvragen

Werkwijze

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

U zult per mail uw zending geconfirmeerd krijgen en u ontvangt dan tevens het mobiele telefoonnummer van onze koerier die de zending aflevert. Tevens ontvangt onze koerier uw contactgegevens en/of de contactgegevens van het afleveradres. Zo kunnen onduidelijkheden in adressering direct gesignaleerd en snel opgelost worden.

Uw zending wordt op het overeengekomen tijdstip opgehaald worden en bezorgd worden bij het door u opgegeven adres. Tevens zal er door de ontvanger van de zending getekend worden dat het transport in orde ontvangen is. Hiervan zult u binnen 24 uur een kopie ontvangen.

De voordelen van Atlas koeriers

24 uur per dag

Track en trace systeem

Leveringen op tijd

Spoedtransport in Sittard laten verzorgen door Atlas Koeriers

U kunt uw spoedtransport in Sittard laten verzorgen door Atlas Koeriers. Door goede wegenkennis en gedegen navigatieapparatuur zal er geen tijd verloren gaan door het moeten zoeken naar de bestemming van uw zending. Wij leveren doordeweeks, ’s avonds en in het weekend. U kunt ons 24 uur per dag bereiken en wij staan zeven dagen per week tot uw dienst en dat is wel zo fijn als het een sneltransport betreft. Door ons track-en-tracesysteem kunt u exact zien waar onze chauffeur zich met uw zending bevindt. Dit is fijn voor zowel de verzender als de ontvanger van het pakket. Nadat uw zending door de ontvanger is aangenomen, zal er een handtekening voor ontvangst worden gezet.

Sneltransport in de regio Sittard is slechts één van onze vele diensten

Atlas Koeriers levert diverse diensten op het gebied van transport, waarvan sneltransport in de regio Sittard er slechts één is. U kunt zich tot ons wenden voor zakelijke zendingen, voor hulp bij het verpakken en uitpakken van uw zendingen en ook voor het vervoer van uw eigendommen bij een verhuizing staan onze medewerkers voor u klaar. De transporten die u door ons laat verzorgen zijn verzekerd, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over onvoorziene kosten in geval van schade aan uw zendingen.