Sneltransport Valkenburg

Gecertificeerd en verzekerd

Professionele
voertuigen en chauffeurs

Betaalbaar, eerlijk, ervaren

Sneltransport in Valkenburg

Voor pakketten die binnen zeer korte tijd ergens afgeleverd moeten worden, kunt u sneltransport in Valkenburg als dienst kiezen. Atlas Koeriers biedt deze service. De voertuigen die onze koeriers tot hun beschikking hebben, zijn voorzien van een navigatiesysteem. Daarnaast beschikken de koeriers over een goede wegenkennis in de omgeving, zodat er niet hoeft worden gezocht naar het adres van de ontvanger. Neem een kijkje op onze website om de verschillende transportopties te ontdekken. Omdat bij sneltransport spoed geboden is, leveren wij ook in de avonden en in het weekend. Het tijdstip waarop u de zending aanmeldt, heeft dus geen nadelige invloed op de levertijd. U kunt uw zending via de website aanmelden, maar u kunt dit ook telefonisch doen.

Offerte opvragen

Werkwijze

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

U zult per mail uw zending geconfirmeerd krijgen en u ontvangt dan tevens het mobiele telefoonnummer van onze koerier die de zending aflevert. Tevens ontvangt onze koerier uw contactgegevens en/of de contactgegevens van het afleveradres. Zo kunnen onduidelijkheden in adressering direct gesignaleerd en snel opgelost worden.

Uw zending wordt op het overeengekomen tijdstip opgehaald worden en bezorgd worden bij het door u opgegeven adres. Tevens zal er door de ontvanger van de zending getekend worden dat het transport in orde ontvangen is. Hiervan zult u binnen 24 uur een kopie ontvangen.

De voordelen van Atlas koeriers

24 uur per dag

Track en trace systeem

Leveringen op tijd

Spoedtransport in Valkenburg door Atlas Koeriers

U kunt spoedtransport in Valkenburg, evenals andere bezorgdiensten, door Atlas Koeriers laten uitvoeren. Wij verlenen onze services al vanaf €0,35 per afgelegde kilometer. Ook voor projecten als bedrijfsverhuizingen kunt u een beroep doen op onze bekwame medewerkers. Om inzicht te krijgen in de tarieven, kunt u een offerte aanvragen. Omdat bij dergelijke projecten verschillende factoren een rol spelen bij het vaststellen van de kosten, zal de prijs per project anders zijn. Als u er nog niet zeker van bent of Atlas Koeriers de door u gewenste bezorgdiensten levert, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen om uw vereisten voor de leggen. Dan zullen we samen bekijken welke oplossing aan uw persoonlijke wensen voldoet.

Sneltransport in de regio Valkenburg voor zendingen waar haast bij geboden is

Voor zendingen waarbij haast geboden is, is sneltransport in de regio Valkenburg de ideale oplossing. Atlas Koeriers hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering van hun klanten. U zult dan ook één vast contactpersoon toegewezen krijgen die u kunt aanspreken als u vragen of opmerkingen heeft over uw zendingen. Ook krijgt u als klant de mogelijkheid om direct telefonisch contact op te nemen met de koerier die uw zending vervoert. De korte lijnen bevorderen een prettige samenwerking en voorkomen dat er miscommunicatie ontstaat, zodat uw opdracht snel en correct kan worden uitgevoerd.