(+31) 6 13 35 25 77 info@atlaskoeriers.nl
Selecteer een pagina

Sneltransport in Valkenburg

 
 

Voor pakketten die binnen zeer korte tijd ergens afgeleverd moeten worden, kunt u sneltransport in Valkenburg als dienst kiezen. Atlas Koeriers biedt deze service. De voertuigen die onze koeriers tot hun beschikking hebben, zijn voorzien van een navigatiesysteem. Daarnaast beschikken de koeriers over een goede wegenkennis in de omgeving, zodat er niet hoeft worden gezocht naar het adres van de ontvanger. Neem een kijkje op onze website om de verschillende transportopties te ontdekken. Omdat bij sneltransport spoed geboden is, leveren wij ook in de avonden en in het weekend. Het tijdstip waarop u de zending aanmeldt, heeft dus geen nadelige invloed op de levertijd. U kunt uw zending via de website aanmelden, maar u kunt dit ook telefonisch doen.

Spoedtransport in Valkenburg door Atlas Koeriers

U kunt spoedtransport in Valkenburg, evenals andere bezorgdiensten, door Atlas Koeriers laten uitvoeren. Wij verlenen onze services al vanaf €0,35 per afgelegde kilometer. Ook voor projecten als bedrijfsverhuizingen kunt u een beroep doen op onze bekwame medewerkers. Om inzicht te krijgen in de tarieven, kunt u een offerte aanvragen. Omdat bij dergelijke projecten verschillende factoren een rol spelen bij het vaststellen van de kosten, zal de prijs per project anders zijn. Als u er nog niet zeker van bent of Atlas Koeriers de door u gewenste bezorgdiensten levert, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen om uw vereisten voor de leggen. Dan zullen we samen bekijken welke oplossing aan uw persoonlijke wensen voldoet.

Sneltransport in de regio Valkenburg voor zendingen waar haast bij geboden is

Voor zendingen waarbij haast geboden is, is sneltransport in de regio Valkenburg de ideale oplossing. Atlas Koeriers hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering van hun klanten. U zult dan ook één vast contactpersoon toegewezen krijgen die u kunt aanspreken als u vragen of opmerkingen heeft over uw zendingen. Ook krijgt u als klant de mogelijkheid om direct telefonisch contact op te nemen met de koerier die uw zending vervoert. De korte lijnen bevorderen een prettige samenwerking en voorkomen dat er miscommunicatie ontstaat, zodat uw opdracht snel en correct kan worden uitgevoerd.

Lees meer

VERPAKKEN & UITPAKKEN

Lokale verhuizingen

Lange afstand transport

Alleen binnen Europa

Verhuizingen

Ontruimingen

Onze tarieven

Standaard
U geeft aan wanneer u het pakket door ons wil laten ophalen en wanneer wij het pakket dienen af te leveren.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief

Weekend bezorging
Hierbij is het mogelijk om een pakket tijdens het weekend te laten ophalen en/of te laten bezorgen.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief in heel Nederland
(+ weekendtoeslag van 25% )

Verhuizing of ander transport
Op aanvraag.
Het tarief is afhankelijk van verschillende factoren.

Voor een ander verzoek of een offerte op maat kunt u per mail of telefonisch contact opnemen.

Betaling achteraf op factuur is alleen voor zakelijke klanten.

Wat zeggen klanten over ons!

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

Uitstekende service, met het aanvragen van de verwachte kosten, geen gezeur over hoe, wat, waar. De prijsopgaaf was ook de uiteindelijke prijs en na het uitwerken van de gegevens ook een snelle en heldere service.
Ook de communicatie was prima, zowel via mail als aan de telefoon, dus niet alleen LAST maar ook FAST minute service.

Op een moment waar tijd schaars is ben je hier bij het perfecte bedrijf. Altijd gelijk een prijs zodat je snel duidelijkheid hebt. Duidelijke afspraken over tijd en een goede afhandeling m.b.t. tracking link en email wanneer het pakket is afgeleverd met handtekening. zeker een aanrader!

Contact informatie

(+31) 6 13 35 25 77
info@atlaskoeriers.nl

BTW nummer: NL862169756B01
KvK nummer: 81649126
IBAN: NL32 BUNQ 2057 9500 34

Openingstijden

24/7 bereikbaar

Adres

Unit 28
Economiestraat 39
6433 KC Hoensbroek
Limburg – Nederland

Onze diensten

Sneltransport
Verhuizingen
Weekend leveringen
Lange afstand transport
Ander transport

Contactformulier