(+31) 6 13 35 25 77 info@atlaskoeriers.nl
Selecteer een pagina

Sneltransport in Weert

 
 

Is er geen tijd te verliezen bij het verzenden van een pakket? Dan kunt u kiezen voor Atlas Koeriers om uw zending binnen de kortste keren bij u op te laten halen en te laten afleveren op het adres naar keuze. Ons bedrijf biedt naast reguliere bezorgdiensten sneltransport in Weert aan. Doordat wij zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar zijn, maakt het niet uit wanneer u uw spoedzending bij ons aanmeldt. Neem contact op met een medewerker om de zendinggegevens door te geven of meld uw zending aan via onze website. Zodra wij de gegevens in goede orde hebben ontvangen en wij uw goedkeuring hebben voor het transporteren van het pakket, sturen wij een chauffeur op pad om uw pakket op te halen en naar het gewenste adres te vervoeren.

Atlas Koeriers inschakelen voor spoedtransport in Weert

Atlas Koeriers is een prima keuze als u een partij nodig heeft die spoedtransport in Weert voor u verzorgt, maar ook voor services als weekendleveringen en langeafstandtransport bent u bij deze ervaren firma aan het juiste adres. De tarieven voor standaardleveringen kunt u terugvinden op onze website. Als u onze diensten wilt inzetten bij een project als een verhuizing of een ontruiming, dan raden wij u aan om even een offerte aan te vragen. Omdat er verscheidene factoren een rol spelen bij dergelijke projecten, zullen we per situatie de kosten in kaart brengen.

Sneltransport in de regio Weert en de vele andere diensten van Atlas Koeriers

Naast sneltransport in de regio Weert kunt u voor vele andere diensten terecht bij Atlas Koeriers. Wij hebben de benodigde licenties en certificaten in ons bezit om de uiteenlopende services met de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. Wij streven niet alleen naar gedegen transport van uw goederen, maar ook een persoonlijke benadering van onze klanten staat hoog op onze prioriteitenlijst. U kunt direct met de vervoerder communiceren wanneer er onduidelijkheden zijn of wanneer er sprake is van een onvoorziene situatie die gevolgen kan hebben voor uw zending. Door de communicatielijnen tussen Atlas Koeriers en de klanten kort te houden, kan er snel worden ingespeeld op onverwachte gebeurtenissen.

Lees meer

VERPAKKEN & UITPAKKEN

Lokale verhuizingen

Lange afstand transport

Alleen binnen Europa

Verhuizingen

Ontruimingen

Onze tarieven

Standaard
U geeft aan wanneer u het pakket door ons wil laten ophalen en wanneer wij het pakket dienen af te leveren.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief

Weekend bezorging
Hierbij is het mogelijk om een pakket tijdens het weekend te laten ophalen en/of te laten bezorgen.

* € 0,35 per KM + € 10,00 starttarief in heel Nederland
(+ weekendtoeslag van 25% )

Verhuizing of ander transport
Op aanvraag.
Het tarief is afhankelijk van verschillende factoren.

Voor een ander verzoek of een offerte op maat kunt u per mail of telefonisch contact opnemen.

Betaling achteraf op factuur is alleen voor zakelijke klanten.

Wat zeggen klanten over ons!

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

Uitstekende service, met het aanvragen van de verwachte kosten, geen gezeur over hoe, wat, waar. De prijsopgaaf was ook de uiteindelijke prijs en na het uitwerken van de gegevens ook een snelle en heldere service.
Ook de communicatie was prima, zowel via mail als aan de telefoon, dus niet alleen LAST maar ook FAST minute service.

Op een moment waar tijd schaars is ben je hier bij het perfecte bedrijf. Altijd gelijk een prijs zodat je snel duidelijkheid hebt. Duidelijke afspraken over tijd en een goede afhandeling m.b.t. tracking link en email wanneer het pakket is afgeleverd met handtekening. zeker een aanrader!

Contact informatie

(+31) 6 13 35 25 77
info@atlaskoeriers.nl

BTW nummer: NL862169756B01
KvK nummer: 81649126
IBAN: NL32 BUNQ 2057 9500 34

Openingstijden

24/7 bereikbaar

Adres

Unit 28
Economiestraat 39
6433 KC Hoensbroek
Limburg – Nederland

Onze diensten

Sneltransport
Verhuizingen
Weekend leveringen
Lange afstand transport
Ander transport

Contactformulier