Sneltransport Weert

Gecertificeerd en verzekerd

Professionele
voertuigen en chauffeurs

Betaalbaar, eerlijk, ervaren

Sneltransport in Weert

Is er geen tijd te verliezen bij het verzenden van een pakket? Dan kunt u kiezen voor Atlas Koeriers om uw zending binnen de kortste keren bij u op te laten halen en te laten afleveren op het adres naar keuze. Ons bedrijf biedt naast reguliere bezorgdiensten sneltransport in Weert aan. Doordat wij zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar zijn, maakt het niet uit wanneer u uw spoedzending bij ons aanmeldt. Neem contact op met een medewerker om de zendinggegevens door te geven of meld uw zending aan via onze website. Zodra wij de gegevens in goede orde hebben ontvangen en wij uw goedkeuring hebben voor het transporteren van het pakket, sturen wij een chauffeur op pad om uw pakket op te halen en naar het gewenste adres te vervoeren.

Offerte opvragen

Werkwijze

Mijn ervaring met Atlaskoeriers is zeer goed en zal deze zeker aanbevelen bij andere. Na opvraag van offerte zeer snelle reactie en pro-actief in de opvolging van deze offerte. Het pakket werd binnen de gestelde tijd afgeleverd op locatie.

U zult per mail uw zending geconfirmeerd krijgen en u ontvangt dan tevens het mobiele telefoonnummer van onze koerier die de zending aflevert. Tevens ontvangt onze koerier uw contactgegevens en/of de contactgegevens van het afleveradres. Zo kunnen onduidelijkheden in adressering direct gesignaleerd en snel opgelost worden.

Uw zending wordt op het overeengekomen tijdstip opgehaald worden en bezorgd worden bij het door u opgegeven adres. Tevens zal er door de ontvanger van de zending getekend worden dat het transport in orde ontvangen is. Hiervan zult u binnen 24 uur een kopie ontvangen.

De voordelen van Atlas koeriers

24 uur per dag

Track en trace systeem

Leveringen op tijd

Atlas Koeriers inschakelen voor spoedtransport in Weert

Atlas Koeriers is een prima keuze als u een partij nodig heeft die spoedtransport in Weert voor u verzorgt, maar ook voor services als weekendleveringen en langeafstandtransport bent u bij deze ervaren firma aan het juiste adres. De tarieven voor standaardleveringen kunt u terugvinden op onze website. Als u onze diensten wilt inzetten bij een project als een verhuizing of een ontruiming, dan raden wij u aan om even een offerte aan te vragen. Omdat er verscheidene factoren een rol spelen bij dergelijke projecten, zullen we per situatie de kosten in kaart brengen.

Sneltransport in de regio Weert en de vele andere diensten van Atlas Koeriers

Naast sneltransport in de regio Weert kunt u voor vele andere diensten terecht bij Atlas Koeriers. Wij hebben de benodigde licenties en certificaten in ons bezit om de uiteenlopende services met de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. Wij streven niet alleen naar gedegen transport van uw goederen, maar ook een persoonlijke benadering van onze klanten staat hoog op onze prioriteitenlijst. U kunt direct met de vervoerder communiceren wanneer er onduidelijkheden zijn of wanneer er sprake is van een onvoorziene situatie die gevolgen kan hebben voor uw zending. Door de communicatielijnen tussen Atlas Koeriers en de klanten kort te houden, kan er snel worden ingespeeld op onverwachte gebeurtenissen.